Ziyarette konuşan AK Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın, “İnşallah bu Cumhur İttifakının bereketi olur. İnşallah birbirimizle daha güçlenir ve birbirimize kenetleniriz. İnşallah sizlerle beraber Akhisar’ımıza daha güzel hizmetler yapacağız. Bu heyecanı yaşıyoruz. Akhisar’ımız bir 5 yıl geride kaldı onu da sitem olarak belirteyim. İnşallah yeni dönemde hep beraber el ele daha güçlü şekilde Akhisar’ımıza hizmet yaparız. Biz Cumhur İttifakından memnunuz. İnşallah başarıyla bu işi götüreceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, “Bugün Akhisar’da çeşitli muhtar istişare muhtarlarımızla yapmamız gereken görüşmeleri yapmak üzere bugün Akhisar’a geldik. Hem partimizi hem AK Partiyi ziyaret noktasında inşallah akşamüstü de Akhisarspor’u ziyaret edeceğiz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta içerisinde sayın genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin Ankara’da tanıtım organizasyonuyla yapılan toplantıda Cumhur İttifakı adayı olarak Manisa’da Büyükşehir belediye başkan adayı yapıldım. Öncelikle şahsım adına ve bütün Manisalı hemşerilerim adına değerli başkanımıza ve bizi bu makama 3.defa tekrar aday gösterdiklerinden teşekkür ediyorum. Tabi önümüzdeki bu 50-55 günlük süre içerisinde inşallah Manisa’da birlik beraberliği sağlama noktasında Akhisar’da Hüseyin Başkanımızın adaylığı noktasında AK Parti ile yapmış olduğumuz Cumhur İttifakına halel getirmeyecek. Geçtiğimiz hafta Manisa’da AK Parti İl Başkanlığına ziyaret ettik. Bugün ise AK Parti İlçe Başkanlığına ziyaret ettik. İnşallah bu geride kalan süre içerisinde Akhisar’ımıza neler yapabiliriz daha iyi nasıl geliştirebiliriz. Vatandaşımızı, insanımızı, halkımızı, ailelerimizi, çocuklarımızı nasıl daha yaşanabilir bir şehir noktasına onları daha mutlu hissedebilecekleri bir şehir ve ilçe halinde yaşatabiliriz. İnşallah değerli başkanım Hüseyin Eryüksel’e nasip olur, bizlere nasip olursa bu birlikle bu beraberlikle genel başkanlarımızın koymuş olduğu 2023 hedeflerini karşılama noktasında el birliği ile çalışırız diye düşünüyorum. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “Cumhur İttifakının temellerini biz burada iyi attık. Cengiz başkan, büyükşehir belediyesini kuran başkan. Kolay değil ve bunu başardı. İnşallah Akhisar’da eksik kalan hizmetleri bu dönemde hep beraber yapacağız. Biz teknik ve idari olarak projelerimizi hazırlayacağız, kendisine sunacağız. Onun da ekibi şuan Akhisar ile alakalı çalışıyor. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bunun bir devlet, beka meselesi olduğunu Devlet Bahçeli başkanımız ve Cumhurbaşkanımız söylüyor. Belediye seçimi gibi görünse de bu bir devletin ve milletimizin bekası için önemli bir seçim. Atalarımız Anadolu’yu aldığında sırtlanların olduğu yere çadır kurmuş. Bedel ödemiş. Biz de gerekirse sınırda 100 bin askerimiz var. Bu bedeli ödeyeceğiz, ödeyenlere bu şehirlerin bu kentleri kazanarak manevi olarak destek vereceğiz. İnşallah el ele başarır milletimize hizmet etmeye devam ederiz” dedi.

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın tarafından karşılanan Cengiz Ergün ve ekibi burada kısa bir basın açıklaması yaparak ardından esnaf ziyaretine katıldı.