Akhisar Press

 

Akhisar Beyaz Yunus Derneği, Dernek faaliyetleri ve projelerini tanıtım amaçlı Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’in ardından AK Parti Manisa Milletvekili uğur Aydemir’i ziyaret etti.


Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan Yavuz Ejder önderliğinde gerçekleştirilen ziyarete Dernek  yönetim kurulu üyeleri Şemsi Okur ,Sabri Kalender, Halil Hatip ve  Abidin Bıçakçı’da katıldı.


Ziyaretin amacını kısaca açıklayan Dernek Başkanı Orhan Yavuz Ejder,” Projelerimizi tanıtım amaçlı bu sabah sayın Kaymakamız Kamil Köten’i ziyaret ettik. Şimdide Değerli Milletvekilimiz Sayın Uğur Aydemir’i ziyaret etmiş bulunmaktayız. Kendisi daha öncede yapmış olduğumuz faaliyetlerimize hep destek oldu. Kendisine bizi kırmayıp kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” Dedi.


AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, de konuşmasında “Öncelikle Beyaz Yunus Derneğini yaptığı faaliyetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu güne kadar kim yardım istediyse ayrım gözetmeden herkese elimizin yetiştiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz.  Ayrıca Beyaz Yunus Derneğinin faaliyetleri toplumsal, yani toplumu ilgilendiren faaliyetler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.