Seçim çalışmaları kapsamında Akhisar’ın her köşesini bucak bucak gezerek Akhisarlıların sorunlarını dinleyen Millet İttifakı’nın Akhisar’daki ortak adayı Besim Dutlulu’nun bu seferki durağı Yayakırıldık Mahallesi oldu. Dutlulu vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı.

Yayakırıldık Mahalle sakinleri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Dutlulu, plan ve projelerini yöre halkı ile paylaştı. Tarımın Akhisar ekonomisindeki etkisinin büyük olduğuna değinen Dutlulu, çiftçinin ve üreticinin daha çok maddi gelir elde edebilmesi için kooperatifleşmenin öneminden bahsetti. Belediye imkanları el verdiğince tarımda kalkınma için her türlü desteği vereceğini ifade eden Dutlulu, “Tarımın önemini, çiftçimizin, üreticimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bu noktada belediyenin imkanlarını tarımcımızla buluşturmak, onlara kooperatiflerle destek olmak ve maddi gelirlerini arttırmak için plan ve projeler oluşturduk. İnşallah sizlerin de desteğiyle bu sorunları giderecek ve daha mutlu, ekonomik olarak refaha ulaşmış bir Akhisar yaratacağız” diye konuştu.

Yayakırıldık Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dutlulu,  göreve başladığı zaman Akhisar’ın en uzak yerleşkelerine bile hizmetin ulaşacağının sözünü verdi. Haber Merkezi