Akhisarpress.com - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, partisinin Akhisar Belediye Başkan adayı Niyazi Özer'i ziyaret etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Akhisar İlçe Başkanı Nurettin İbaş ve BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Özfidan ve BBP Akhisar Belediye başkan adayı Niyazi Özer'i ziyaret etti.

Gürhan, burada yaptığı gündeme dair açıklamalarında, "Mecliste adalet sistemi değiştirilmeye çalışılıyor. Kimseden çıt çıkmıyor. Büyük Birlik Partisi Meclis'te olsaydı bunu değiştiremezlerdi. Geçmişte bakanlar yargılandı. Milliyetçiler iktidar oldu onların da bakanları yargılandı. Yüce divanda beraat ettiler ama milletin vicdanında beraat etmediler. Önemli olan milletin vicdanıdır. Bu kasalar, bu paralar nedir? Millet yolsuzluktan, hırsızlıktan illallah etmiş. Bu millet inanın bana bu sefer bizi seçecek. Her ne kadar baskı varsa, ekonomik baskılara rağmen, yalan yanlış anketlere rağmen 20 yıllık partimiz tertemiz hiçbir pislik işlerin yanında olmamış bunu yapmak isteyenlere de karşı çıkmış onun için halkımız bizi seçecek" dedi.

Başsavcıların, siyasi partilerin sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini kontrol etmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Gürhan, yeniden yargılanma konusuna değindi. Yeniden yargılanmayı halk istiyormuş gibi bir algı oluşturulduğunu kaydeden Gürhan, yeniden yargılanma ile Abdullah Öcalan'ın serbest kalıp meclise gelmesinin hedeflendiğini iddia etti. Gürhan son olarak İlçe Belediye Başkanı Niyazi Özer'e başarılar dileyerek, "Halkımız dan partimize yoğun bir ilgi var onun için Akhisar halkının adayımıza sahip çıkacağına inanıyorum görüyorum ki seçim zamanı yaklaştığından Belediye Başkanı yol ve kaldırım çalışması yapıyor oysaki bunu daha önce yapabilirdi seçime sayılı günler kaldı şimdi yapılan çalışmalar göz boyamak" dedi.