Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayları Galip Karagözler, Ali Özbayram ve Osman Oktay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Seçimi kazanacaklarına inandığını belirten Başkan Ergün,“ Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyükşehir seçimlerinde olduğu gibi milletvekili seçimlerinde de birinci parti olacağını buradan ben söylemiş olayım. Benim düşüncem bu, hedefimiz bu” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayları Galip Karagözler, Ali Özbayram ve Osman Oktay’ı makamında ağırladı. Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Aday Adaylarına teşekkür eden Başkan Ergün, birliktelik mesajı verdi. Başkan Ergün, “ Hakkınızda hayırlısı olsun. Ayrı gayrı yok, hepimiz biriz. Hep beraber varız. Partimiz için, ilimiz için, Türkiye için hayırlı olsun. Bu bir süreçtir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bütün herkes kanun nezdinde aday adayı olma hakkına sahiptir. Bizler sadece şahsi olarak fikirlerimizi beyan ederiz. Ancak bu işin son kararını genel başkan, genel başkan yardımcıları verir. Saygı duymak zorundayız” dedi. 

‘Herkesi kucaklamalıyız’
7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri için iddialı konuşan Başkan Ergün, yerel seçimlerde yakaladıkları başarının genel seçimlerde de süreceğini söyledi. Başkan Ergün, “Bu bir yarıştır. Demokrasi yarışıdır. Girdim girmedim, seçildim seçilemedim değil seçilmiş gibi hep beraber çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Hep beraber herkesi kucakladığımız zaman daha büyük bir parti olma yolunda önümüzü açarız. Daha başarılı oluruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyükşehir seçimlerinde olduğu gibi milletvekili seçimlerinde birinci parti olacağını buradan ben söylemiş olayım. Benim düşüncem bu, hedefimiz bu. Çalışırsa olur, koşturulursa olur” diye konuştu. 

Adaylar zafere inanıyor
Başkan Ergün’e teşekkür eden Milletvekili Aday Adayları birliktelik mesajı vererek, kendileri için değil parti için çalışma sözü verdi. Aday Adayı Ali Özbayram, “Çalışmalara devam ediyoruz. İlçe teşkilatları ziyaretlerini bitirdik. Köylerde mahallelerde çalışmalara devam ediyoruz. Dertlerini sorunlarını dinliyoruz”dedi. Osman Oktay da,“ Biz adaylar ilçelere gittiğimizde hep birlikte oluyoruz. Önemli olan o. Biz teşkilatın çıtayı yükseltmesi için mücadele veriyoruz. Biz kişiler olarak hiçiz. Sizin izleriniz sahada görülüyor. Genel seçimlerde bu başarının yansımaları sandığa girecektir. İlçeleri dolaşıp, ziyaretler yapıyoruz. 7 Nisandan sonra süreç biraz daha hızlanacak” dedi. Milletvekili Aday Adayı Galip Karagözler ise, seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.