Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ergün, “Akhisar’da her geçen gün üzerine koyarak hizmetler üretmek için çabalıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tek isteğimiz vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştırabilmek” dedi.

MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı ve Kadın Kolları Başkanı Dilek Çabuk, teşkilat üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MHP İl Başkanı Tanju Balatlı’nın da yer aldığı ziyarette konuşan Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Başkan Ergün’e kendilerini konuk etmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Akhisar’da hizmet için çabalıyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sizleri burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Akhisar’da her geçen gün üzerine koyarak hizmetler üretmek için çabalıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tek isteğimiz vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştırabilmek. Sizlerin de görevleri vatandaşlarla iç içe olmanızdan dolayı gerçekten zor. Onların isteklerini ve taleplerini dinliyor ve hizmetin bir bacağını da sizler temsil ediyorsunuz. O açıdan Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı görevler yapmayı hepimize nasip etsin” diye konuştu.