Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini Dağdere Mahallesi’ne yaptı. Mahalle sakinleri ile birlikte Dağdere Merkez Camii’nde Cuma Namazı’nı kılan Başkan Dutlulu, daha sonra muhtarlardan bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Vatandaşların Başkan Dutlulu’ya ilgisi büyüktü. 

Vatandaşların hayır yemeğine de katılan Başkan Dutlulu, mahalle halkı ile tek tek selamlaştı. Başkan Dutlulu, mahalle halkı ile yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Biz seçimden seçime değil, seçimden sonra da vatandaşlarımız ile bir araya geleceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bugün, Dağdere Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek önce Cuma namazımızı kıldık, sonra eksiklik ve ihtiyaçlar konusunda bilgiler aldık. Kırsal mahallelerimizin ne eksiği, ne ihtiyacı varsa adım adım hepsini karşılayacağız.  Biz bu makama, sizlerin desteğiyle geldik. Elimizden gelen her şeyi fazla fazla yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Akhisar’ı güzelleştirmek için çok çalışacağız.  Akhisar artık sahipsiz değil.” 

Vatandaşlar, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanlığı görevi için tebriklerini ifade etti.