Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akhisar’a geldiğinde  evinin çatısından  Ayakkabı kutusu gösteren Nurhan Gül  CHP Akhisar ilçe lokalinde  Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

2013 aralık ayında  başbakan olarak Akhisar  geldiğinde  oturduğu apartmanın çatısından  sadece ayakkabı kutusu gösterdiği için  2 çocuk annesi   Nurhan Gül’ün evi arama emri olmadan evi güvenlik kuvvetleri tarafından basılarak, karakola götürülmüştü.  Yapılan soruşturmalar sonunda   dava açılmamasına rağmen  Türkiye’nin  gündemine oturmuştu.

CHP Akhisar  ilçe lokalinin bulunduğu İzmir İstanbul Karayolun üzerinde, lokma döktüren  Nurhan Gül partilere  ve basına yaptığı açıklamada,  Atatürk ve Cumhuriyetin AKP iktidarı  döneminde  adeta yok edilmesi için çalışıldığını belirterek, “ Atatürk,  Cumhuriyet ve Demokrasi için yola çıkıyorum. Bunun mücadelesinin verileceği tek çatının CHP olduğunu inancı içindeyim.  17-25 Aralık  büyük yolsuzluk ve rüşvet haftasına girdiğimiz  bu günlerde, bu yolsuzluk ve hırsızlıkları içlerine sindirenlerin “Korku imparatorluğu” yaratan AKP iktidarının baskısı altında olduklarına inanıyorum. Sömürülen, ezilen, tüm işçi, köylü, emekli, emekçi, kadın  erkek ve gençlerimizin sesinin TBMM’inde  seslerinin duyurulmasını istiyorum. Tüm aday adayı olan v e olacak arkadaşlara başardılar diliyorum.” Dedi.

Nurhan Gül 1966 Akhisar doğumlu,  ilk orta lise eğitimini Akhisar’ tamamladıktan sonra çalışma hayatına atıldı.  Akhisar halinde ve özel  bir şirkette sekreterlik yapan Nurhan Gül, Akhisar’da ilk kreş işletmeciliği yaptı. 1987 yılında Avukat Erkan Gül ile evlendi. Yoldaş ve Ulaş adında iki erkek çocuk annesi.