Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve yönetim kurulu üyeleri; Akhisar Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı’yı belediyedeki makamında ziyaret etti. Akhisar’daki seviyeli siyasetten dolayı Bakırlıoğlu ve ekibine teşekkür eden, Belediye Başkanı Salih Hızlı; Akhisar’daki siyasi geleneğin tüm ülkeye örnek teşkil ettiğini dile getirdi.

Doğru olanların arkasında yanlış olanlara da dur diyeceklerinin altını çizen CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu; “Adaylığınız hayırlı olsun, inşallah güzel bir seçim olur, Akhisar’ımızın geleceği konusunda katkı koyar. Daha önceki seçim dönemlerinde ve ilçe başkanlığı yaptığın dönemlerde de diğer partilerle çalıştık. Bundan önceki dönemlerde herhangi bir sıkıntı olmadan atlattık, inşallah önümüzdeki süreçte de rahatlıkla atlatırız. Bu işler bir yandan riskli işler, akşam Beyoba ve Sazoba bölgelerindeki mitingler için 400 araç ile yolculuk yaptık aklımız hep yollarda kaldı. İnşallah bu süreçte kimsenin burnu kanamadan kimseye bir sıkıntı olmadan atlatırız. Bizler inşallah seçimi kazandığımızda doğru yapılan projelerin süreçlerini devam ettireceğiz, yanlış olanlara da dur diyeceğiz. Örneği doğru bir proje yürütülen Akhisarspor’un aynı şekilde ilerleyeceği sözünü buradan kamuoyuna veriyorum” dedi.

Önemli olan siyasi kurumları güçlendirmek olduğunun altını çizen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “İnşallah Akhisar’ımız için iyi olur, hayırlı olur. Çok güzel çalışıyorsunuz, yani Akhisar’a yaraşır bir kampanya yürüyor. Bu da hepimiz için çok önemlidir. Sonuçlar değil de ben süreçleri sürekli vurguluyorum. Çok seviyeli bir kampanya yürütüyorsunuz, bu da Akhisar’ın önemli bir kazanımıdır. Siyaset kurumu zaman zaman sıkıntı yaşayan bir kurumdur. Ama siyasi kurumu güçlendirmek lazım öncelikle, sonuçlar arkasından gelecektir inşallah. Biz hep beraber siyasi kurumları temsil edenler olarak bundan sonrakilere öncelikle doğru bir siyasi geleneği bırakabilirsek işlerimiz daha kolay olacaktır. Sonuçta Akhisar’ın halkının bir tercihi olacak ve en önemlisi de şudur; herkesin kendini en iyi şekilde ifade edebilmesini sağlayabilmemiz lazım. Sizin yada benim başkan olmamdan daha çok Akhisar halkının doğru kararlar vermesi önemlidir. Çünkü belediye başkanlığı 5 yıllık bir görev geriye bırakılan siyasi gelenek uzun süreler yaşayacaktır.

CHP Belediye Başkan Adayı Bakırlıoğlu ve ekibi daha sonra Belediye personelini ziyaret ederek destek istedi.