CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar Belediyesi çalışanları ile sabah saatlerinde belediye şantiyesinde bir araya geldi.

Bakırlıoğlu, mesai saati başlamadan önce işçiler ile bir araya gelirken onlar ile uzun uzun sohbet etti. Bakırlıoğlu, " Sabahın bu saatinde beni bu denli güzel karşıladığınız için hepinize teşekkür ederim. Sizler bizler için çok önemlisiniz, halkımızın belediye hizmetlerinden memnun kalması için öncelikle sizlerin işinizden memnun olmanız gerekli olduğuna inanıyoruz. Belediye başkanından, memuruna, işçisine kadar bir bütünlük arz etmelidir. Bu iş ekip işidir. Sizlerle birlikte mutlu ve düzenli bir çalışma sistemimiz olduğundan ne kadar başarılı olacağını biliyoruz. Sizlerin nasıl sıkıntılarınız olduğunuzu biliyoruz. Her şeyin farkındayız. Öncelikle bizim parti programımızda olduğu gibi taşeron sistemine karşı olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Biz önce yerel de sonra genelde iktidara gelince kesinlikle taşeron sistemini kaldıracağız. Yerel seçimleri kazandığımız takdirde belediye iştirakları kurarak sizlerin daha iş güvencesi ve sosyal hakları olan bir düzen kuracağız. Aldığınız maaşları iyileştirerek daha fazla katkı sağlayacağız. Biz kesinlikle sen o partidensin sen osun sen busun diye sınıflandırma yapmayacağız. Biz, kim aldığı paranın hakkını veriyorsa, kim işini düzgün yapıyor ise onunla çalışmaya hazırız. Kimsenin ekmeği ile oynamayız. Bende sizler gibi emekçi bir insanım. Kendi işimin çok amballığını yapmışımdır. O yüzden de sizin yaptığınız işe saygım sonsuz. 30 Marttan sonra birlikte yöneteceğimiz belediyemizde, güzel günler görmemiz ümidiyle hepinize teşekkür ederim. " dedi.

Bakırlıoğlu'nu kalabalık bir işçi gurubu karşıladı. Sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Bakırlıoğlu, bir çok vaatlerde bulundu. " Seçimden sonrada beni bolca aranızda göreceksiniz. Çünkü ben o göreve oturmak için değil, hizmet etmek için talip oldum. Bir çok konuda beraber karar vereceğiz ve beraber yapacağız " diyen Bakırlıoğlu iddialı konuştu.