CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve Meclis üyesi adayları, Zeytin Borsasını gezdi. Çalışanları da ziyaret eden Bakırlıoğlu kolay gelsin diledi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, yağmurlu havada çalışma yaparken yollardaki su birikintileri de dikkat çekti. Çalışan işçilerle sohbet eden Bakırlıoğlu kendisinin de zeytincilik yaptığından ve geçimini bu işle ve esnafçılıkla sağladığından bahsetti. Kendisini tanıdıklarını ve basından da yakından takip ettiklerini söyleyen işçiler içimizden biri olarak bizi iyi anlayabilecek biri olarak sizlere destek vereceğiz dediler. Akhisar gibi Türkiye'nin de sıkıntılarından bahseden Bakırlıoğlu " 30 Marttan sonra göreceksiniz iyi hizmeti de mutlu kenti de biz sizlere vereceğiz. Desteklerinizden dolayı da pişman etmeyecek sizlere layık bir yönetim anlayışımız olacak. " dedi.

Yolların bozuk olduğundan şikayetçi olan dükkan sahipleri, " Kötü görüntü bizi üzüyor sonuçta her yerden buraya alışveriş yapmaya gelen var. Galericiler sitesinde de aynı sıkıntı üzerine modernleştireceğiz demişsiniz. Aynı istekte bizde bulunuyoruz. Burası ne yazık ki yağmurlu havalarda ne hale geldiğini görüyorsunuz. Burayla da bir çalışma yaparsanız seviniriz. " dedi.