Haber Merkezi - CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Hamit, Gökçeler, Yayakırıldık köylerini gezerek yerel seçimler için destek istemeye devam ediyor.

Bakırlıoğlu, " Sevgili vatandaşlarım sizler mağdur edilmiş insanlar olarak zor durumda olduğunuzu biliyorum. Bende sizler gibi köylü kökenli, öiftçi vatandaşınızım. Kimse bu hükumete kötü yönetsin diye oy vermedi. Herkes iyi yöneteceklerini düşündüğü için oy verdi. Ama bakıyoruz, kurumlar kendi içinde çatışır durumda, yaşam kalitesi artması gerekirken aynı ve masraflarımız daha fazla, herkes hayat mücadelesi verirken birileri kendi yandaşlarını düşünüyor. Şimdi soruyorum size kim ülkenin kötü yönetilmesi ister? kimse ama bu hükumet artık yönetemez hale gelmiş. Milletin durumundan çok kendi durumunu düşünür hale gelmiş. Milletini, vatandaşını düşünmeyen bir iktidar elbet bir gün onlar düşünülmez. Ben artık bu iktidarın ne ülkeye nede millere verecek bir şeyi kaldığını düşünmüyorum. Değişiklik artış şart olmaktan da çıktı. Ben her zaman milletimin sağ duyusuna güvenmiş bir kardeşinizim. 30 Martta bu millet bu iktidara bir ders verecek ve nasıl geldilerse öyle gidecekler. Hiç bir kuşkum yok artık. Biz burada birlikte yöneterek, iyi hizmet vererek, daha mutlu bir kentten bahsediyoruz. Evet biz daha iyi hizmet vereceğiz, biz daha mutlu bir kent yaratacağız. Milletine, ülkesine, memleketine aşık olmayan bir partinin başarılı olma şansı yok. Biz memleketimize ve ülkemize aşık insanlarız artık bizim zamanımız geldi. Bu zamana kadar bizi yönetenleri düşünüz, bunlar geldiğinde mazot, gübre, ilaç, amele, yağ, ekmek, zeytin ne kadardı bir de şimdi ne kadar? eğer daha iyi konumda isek diyecek bir şey yok. Ama ne yazık ki çok kötü durumdayız. Bundan sonra cevabımızı vermemizin zamanı geldi. Değişim şart! Akhisar'da, Manisa'da, Türkiye'de değişimin adresi Cumhuriyet Halk Partisidir. Yerel seçimlerde sizlerin desteklerinizi bekliyoruz. Sağ olun, var olun... " dedi.

Bakırlıoğlu, köylerin çoğunu gezdiğini ve 2-3 köyün dışında gidilmedik yer kalmadığını söyledi. Köyler bittikten sonra belde ve mahallelerde miting gibi toplantılar yapacaklarından bahseden Bakırlıoğlu, perşembe akşamı Süleymanlı ve Medar'da Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ile miting yapacaklarını söyledi. Tüm halkı davet eden Bakırlıoğlu seçime yakın bir süreçte de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Akhisar'a getireceklerini ve büyük bir miting yapacaklarını söyledi.