CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Başkanı İsmail Fikir ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Bayburtlular ve Balıkesirliler derneklerini ziyaret etti. Dernek yöneticileri CHP Adayından isteklerde bulundular ve söz aldılar.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, " Uzun zamandır sizlerle birlikteyiz. İlçe Başkanı iken de bir birimize bir çok ziyarette bulunduk ve bir çok etkinlikte bir araya geldik. Artık hepimiz bir birimizi tanıyoruz. Sizler benim nasıl bir insan olduğumu biliyorsunuz. Geçende de Bayburtlular gecesinde sizlerin ne kadar zengin bir kültüre ve ne kadar saygınlığa sahip olduğunuzu gördüm. Sizler her ne kadar hemşehri derneği olsanız da artık sizlerde Akhisarlısınız. Biz sizlerle birlikte bu kenti yönetmeye talibiz. Projelerimizi kamuoyu ile paylaştık. Kendimize, projelerimize ve kadromuza güveniyoruz. Sizlerden yetki bekliyoruz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. " dedi.

Bayburtlular ve Balıkesirliler dernek başkanları Bakırlıoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Balıkesirliler Dernek Başkanı, A. Vehbi Bakırlıoğlunun derneklerine üye olduğunu ve aynı zamanda da komşu olduklarını dile getirdi. Hiç bir zaman Bakırlıoğlunun onları yalnız bırakmadığından bahsederken seçimlerde kendisine başarılar diledi. Bayburtlular Dernek Başkanı, İlçe Başkanlığı zamanından beri Bakırlıoğlu'nu tanıdıklarını ve başkan olduğu taktirde nasıl bir yönetim anlayışı olacaklarını çok iyi bildiklerini söyledi. Aynı zamanda dernekleri için Bakırloğlundan yer isterken binayı kendimiz yaparız dedi.

Bakırlıoğlu, Aday ve Proje Tanıtım gecesini canlı yayınla izleyen Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Gümüş'ünde isteğinin derneklere yer tahsisi olduğunu söyledi ve ekledi, " Bende bir çok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve 2. başkanlık görevlerinde bulundum. Ne kadar zor bir iş olduğunu biliyorum. Bir önceki yerel seçimlerde şuan ki Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özgür Özel'in projelerinde vardı. Bu yılda var. Biz proje kataloglarımıza koymayı unutmuşuz ama kesinlikle derneklerin hepsinin bir arada olabilecekleri bir dernekler binası yapacağız. Derneklerimiz için yönetim odası, toplantı odası, konferans odasının olacağı kapsamlı bir binayla derneklerimize sahip çıkacağız. " dedi.