CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanı Server Goral ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kayalıoğlu ve Mecidiye'ye adeta çıkartma yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında Kayalıoğlu ve Mecidiye de miting yapan CHP İlçe örgütünü kalabalık ve coşkulu bir halk karşıladı. Davullar, zurnalar, havai fişekler, meşalelerle karşılanan adaylar kalabalığa hitap ettiler.

Bakırlıoğlu yaptığı konuşmasında " Sevgili vatandaşlarım ben artık bu bölgelerde kendimi tanıtmak istemiyorum. Gençlik kollarımızın dediği gibi, ben bu toprakların oğluyum. Sizler beni çok çok iyi tanıyorsun. 30 Martta ki seçimler sadece bizler için, partimiz için değil artık ülkemiz için çok büyük önem arz etmektedir. Bu ülkenin başına iyi niyetli vatandaşlarımızın oyları ile geçen bu hükumet ne yazık ki yoldan çıktı. Ne yapacağını bilmez bir şekilde sağ sola çatıyor. Devlet kurumları kendi içinde çatışır duruma gelmiş. Artık bu hükumetin ne Akhisar'a nede Ülkemize verebilecek hiç bir şeyi kalmadı. " dedi.

ESKİ OKULU RESTORE EDECEĞİZ, SEYİR TEPESİ YAPACAĞIZ

Kayalıoğlunda eski bir Yahudi ziraat okulu var. Biz burayı restore edeceğiz. Aynı zamanda Karahöyük dağına seyir tepesi yapacağız. Hem sizlerin hem de Akhisar'lının Akhisar tepeden izlemenin zevkini yaşatacağız. Seyir tepesini yaparken Teleferik ile çıkılmasını sağlayacağız. Kayalıoğlunda yolların taş olmadı düzenlenmediği bir sokak bile kalmayacak. Bundan sonra iyi hizmet vererek mutlu bir kent yaratacağız.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu’nun ardından söz CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, hükumete ve Cengiz Ergün’e yüklendi. Projelerinden bahseden Özel seçimi kazanacaklarını söyledi. Özel; " Öncelikle Kayalıoğlunda 3 dönemdir hizmet veren belediye başkanımız Mehmet Gökfiliz'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. ” dedi. Özgür Özel;

CENGİZ ERGÜN ÇEŞMEYE GİTSİN

Uzun süredir ülke gündemini yolsuzluklar ve rüşvet olayları kaplıyor. Ne yazık ki ülkeye verdikleri zarar yetmezmiş gibi birde insanlarla dalga geçiyorlar. Ne hikmetse hayır için dağıtılacak paralardan dolarlar çıkıyor. Hangi birini söylesem bilmiyorum. Manisa da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Gençlik Spor İl Müdürüne bırakılınca bunu fırsat bilen Cengiz Ergün ve Valilik hemen yardımcıları yolladılar. Biz o zaman da vardık şimdide varız. Bayramlara yardımcılarını yollayan Cengiz Ergün kendisi Çeşme de yazlığında tatil yapıyordu. Kimse merak etmesin 14 puanlık ara kapandı MHP'yi geçtik AKP'nin ensesindeyiz. 30 Marttan sonra da zafere ulaşan biz olacağız. Bayramlara lütfetmeyen Cengiz Ergün de artık Çeşme'ye gider. Sevgili vatandaşlarım zamanında AKP gelmesin diye MHP'de birleşildi ve Cengiz Ergün başkan oldu. Şimdi Manisa da CHP güçlü, zamanı geldi CHP de birleşelim, önce Manisa'dan sonra Türkiye den AKP'yi silelim.

KAYALIOĞLU ÇÖPLÜK OLMAYACAK

Biz Kayalıoğlunun başındaki belayı biliyoruz. Mücadele de verildi ama ne yazık ki AKP'nin düzenlemesi suya düştü. Kayalıoğlu çöp olmayacak! Biz her şeyin farkındayız. 30 Marttan sonra Büyükşehiri kazanınca kesinlikle Kayalıoğluna çöplük yapmayacağız. Katı atık bertaraf tesisi kuracağız ama Manisa'nın yaşam koşullarını ve su kaynaklarını etkilemeyeceği bir bölgesine, orası da kesinlikle Kayalıoğlu olmayacak.

10 TON SU 1 KURUŞ OLACAK

Su insanın en tabi yaşam kaynağıdır. Sevgili vatandaşlarım sizlere biz sözümüz olsun 30 Martta Büyükşehiri kazanınca 10 ton su 1 kuruş olacak. Burada belki belediye başkanı olmayacak ama sizlere söz olsun ki bir büyükşehir belediye mamuru ve Akhisar Belediye memuru olacak ve hizmet devam edecek. Kesinlikle sizleri mağdur etmeyeceğiz.

EN BÜYÜK DARBE AKP’DEN

Biz büyükşehir yasasına karşı çıkarken beldeler ve köyler kapanmasın diye karşı çıkıyorduk. Bu hükumet ne yazık ki hep darbelerden yakındı. Bu ülke de yapılan bütün askeri darbelerde en büyük acıları biz çektik. Ama AKP bu halka öyle bir darbe yaptı ki bir gecede kimseye sormadan Beldenizi ve köylerini mahalle yaparak, yaşam kalitenizi arttırmadan yaşam koşullarını daha pahalı konuma getirdi. Sevgili vatandaşlarım uzun lafın kısası 30 Mattan sonra yolcudur abbas bağlasan durmaz.

MUHARREM İNCE GELECEK

Sizler gibi oda Yunanistan göçmeni olan sayın Muharrem İnce bana verdiği sözü sizlere de iletmemi istedi. Bir bahar zamanı düğünlerin olduğu zamanında Kayalıoğluna geleceğim ve onlarla Zigoş(Yunan muhacırlarının, Kayalıoğlu'nun yöresel halk oyunu) oynayacağım dedi. Sizlere söz veriyorum Muharrem İnce'yi sizleri getireceğim ve hep beraber Zigoş oynayacağız. " dedi.

Konuşmaların ardından Bakırlıoğlu Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. Coşkulu kalabalığa katılımlarından dolayı da teşekkür etti. Kalabalık grup uzun konvoylar halinde Mecidiyeden sonra Dereköy, Ballıca, Hamidiye köylerinden geçerek Akhisar’a geldi.