CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Server Goral ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi Başkanı Hüsnü Kahraman ve Akhisar Spor kurucularından ve TÜRFAD Onursal Başkanı Yılmaz Atabarut, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Kısa bir zamanın kaldığını, zorlu bir sürecin onları beklediğini, Akhisar için kim hayırlısı ise o olsun temennisinde bulunarak, seçimlerde başarılar dilediler. Bakırlıoğlu kendilerinin ziyaretini kabul eden ve güzel bir karşılamayla misafir eden TÜRFAD yönetimine teşekkür etti.

Akhisar Spor kurucularından ve TÜRFAD Onursal Başkanı Yılmaz Atabarut, Bakırlıoğlu’na sorduğu soruda “ Akhisar Sporumuz için neler düşünüyorsunuz, neler yapacaksınız? ” dedi.

Bakırlıoğlu, Onursal Başkan Yılmaz Atabarut’un sorusuna “ Akhisar Spor hepimizin takımı şuan ki konumundan dolayı gurur duyuyoruz. Öncelikle buraya kadar emek vermiş tüm büyüklerimize, yöneticilerimize teşekkür ederiz. CHP olarak biz iyi olan, iyi yapılan tüm çalışmaların daha iyi olması için gayret edeceğiz.

Öncelikle eksik gördüğümüz, Akhisar Sporumuzu kentimizin tanıtımında daha öne çıkartmak, ligdeki başarısını kentimizin tanıtımında da kullanmaktır. Sonrasında alt yapıya daha fazla yatırım yapmak, alt yapıyı aynı Buca Futbol Akademisi gibi alttan üste oyuncular yetiştirebilecek konuma getirmektir. Bunun için kentimizin birçok yerinde gençlerimizin spor yapacağı semt sahaları kurmak, hatta bu tesislerin işletimini amatör kulüplere vererek onlara da böylece destek vermek istiyoruz.” dedi.

Akhisar Spor kurucularından ve TÜRFAD Onursal Başkanı Yılmaz Atabarut, “ Akhisar Sporumuzun şuan ki tesisleri ve binası süper lig klasmanındaki bir takıma yakışmıyor. Bu yüzden modern bir bina ve tesis düşünüyor musunuz? ” dedi.

Bakırlıoğlu, “ Elbette kentimizin takımı için tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz. Biz oraya harcanacak parayı heba edilmiş olarak görmüyoruz. Akhisar Sporumuz ve kentimiz için gereken neyse kesinlikle yapılacaktır. Şimdiki tesisler Futbol Akademisi için alt yapıya verilecek. Yeni modern bir tesisi de Akhisar Sporumuza kazandıracağız.” dedi.

Aynı zamanda Bakırlıoğlu kamuoyunda yapılan dedikodularla ilgili “ CHP’nin Akhisar Sporu bir kenara atacak, ligden düşürecek, destek vermeyecek, stadı yapmayacak,, dedikoduları asılsızdır. Herkes den çok sahipleneceğiz ve şuan ki konumundan kesinlikle çok memnunuz, hatta daha da iyi konumlara gelmesi için de bütün seferberlikler yapılacaktır. İlk işimiz stadı bitirerek Akhisar’ın seneye burada oynamasını sağlamaktır. ” dedi.

TÜRFAD Başkanı Hüsnü Kahraman ise yapılan ziyaretin çok yararlı olduğunu, memnun kaldığını belirterek, Bakırlıoğlu’na başarılar dileyerek teşekkür etti.

Bakırlıoğlu, biz Akhisar Sporu ilgilendiren konularda olduğu gibi diğer konularda da Akhisar’ı Akhisarlılarla birlikte yönetmeye talibiz, dedi.