MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri nedeniyle MHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Av. Osman Oktay, resmi başvurusunun ardından yaptığı açıklamasında; “Manisa Milletvekili aday adaylığı müracaatımı resmi olarak genel merkezimize yapmış bulunmaktayım. Ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 

13 Yıllık AKP iktidarında destek veren şehrimiz ne acıdır ki bu desteğin karşılığını alamadı. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, tanıtımda, devlet yatırımlarımda hep yetim bırakıldı. Ben burada yapılamayan, alınamayan hizmetlerin alınacağına dair sizlere söz veriyorum.

Sorunları sizlerle ortak akıl ile çözüme kavuşturup, projelendirip Ankara’da uygulamaya geçireceğim. Sanayicisinin sorunlarını çözecek projeler üreteceğim, nihai ürün üreten firmaların ve markaların çıkması için onlarla çareler arayacağım, onlara yüksek katma değerli ürünler üretmeleri konusunda elimden geleni yapacağım. Bölgemizin ve ilimizin her kesimden insanın mecliste gözü ve kulağı olacağım.”dedi.