AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Velestin, Şoförler Odası’nı ziyareti sırasında Başkan Halil İbrahim Doğan tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı. Başkan Doğan yaptığı açıklamada Ali Velestin ile ilçe trafik komisyonunda yıllarca beraber çalıştıklarını, denetimli minibüslerin ilçemizde düzenli bir şekilde faaliyet göstermelerinde Velestin’in büyük bir emeği olduğunu belirtti. Trafik düzenlemelerinde ve şehrimizdeki trafik ışıklarının arttırılmasında Ali Velestin’in önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Ali Velestin’de bu sektörde yaşanan sıkıntıları çok yakından bildiğini, Akhisar’a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti. Velestin, konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi:

Akhisar’da yaşanan otopark ve trafik sıkıntısına çözüm getirecek projelerimiz var. Eğer aday olup başkan seçilirsem Akhisar’ın bu temel sorununu ortadan kaldıracağım” dedi.

Velestin ‘‘Halil İbrahim Doğan Akhisar’ın trafik sorununu en iyi bilenlerden birisidir. Uzun yıllardan bu yana Oda Başkanı olmasından dolayı çok tecrübeli, bizlerinde onun bu tecrübelerinden yararlanmamız gerekli. Odalarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının öneminin her zaman farkındayız. Ortak akıl ve ortak çalışmalarla kısa zamanlı ve pratik çözümlerle Akhisar’ı bu sorunlarından kurtaracağımıza inanıyorum’’ diye konuştu.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ali Velestin’in bugüne kadarki siyasi yaşamında en ufak bir şaibe görmediklerini belirterek, kendisinin aday gösterilip seçilmesi durumunda bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphesinin olmadığını vurguladı.