Akhisarpress.com - AK Parti Akhisar İlçe Başkan Yardımcılığını ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Engelliler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Türk ve bazı arkadaşları MHP’ye katıldılar.

MHP Seçim bürosunda yapılan törenle Fikret Türk ve arkadaşlarına rozetleri Belediye Başkan adayı Mansur Onay ve İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu tarafından katıldı. MHP ye katım töreninde Erzurumlular Derneğinden kadınlı erkekle 300 yakın toplulukta hazır bulundu. Fikret Türk ile birlikte başka siyasi partilere üye olan İlkay Düztaş, Torgan Halinar ve Nermin Çoktitiz’e 3 hilalli rozetler takıldı. MHP Belediye başkan adayı Mansur Onay, partilerine katımların her geçen gün arttığını, AKP de görev yapan özellikle engelliler konusunda çok aktif olarak çalışan, Konfederasyon Yönetim kurulu üyeliğine kadar yükselen Fikrat Türk ve arkadaşlarını aralarına katılmaktan onur duyduklarını belirtti.

MHP saflarına katılmaktan onur duyduğunu söyleyen Fikret Türk “İnanca, güvene, saygıya dayalı olarak bana güvenen herkese verebileceğim söz güveninizi asla boşa çıkarmayacağımdır. Kul hakkı yenen bir şeyin hiçbir zaman içerisinde olmayacağım. Allah rızası olmayan hiçbir şeyin de içerisinde olmayacağım. Bu sözü şimdiden veriyorum. Birlikten güç, güçten de kuvvet doğar, kuvvet de insanı ya adil yapar yada zalim yapar. MHP’nin 45 yıllık Türk siyasi hayatında geçmişi hepimiz tarafından bilinmektedir. Bizler de bu geçmişten alınan kuvvet ile bu millete hizmet etmek için geldik. Doğru, dürüst, ahlaklı ve temiz siyaset yapma umudu ile buraya geldim. Bu milletin ve devletin emanetini, ganimetini, sahiplenip paylaşanlar gibi değil, bu milletin dertlerine derman olma umudu için geldim. Arkadaşlar ben başka bir partiden istifa ederek bu saflara katıldım. Burada bulunan hazır un ile arı gibi, karınca gibi çalışarak inşallah Milliyetçi Hareket Partisinin üç hilalli bayrağını Akhisar Belediyesi’nin burcuna dikmek için geldik.”dedi.