Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına Akhisar’dan da destekler devam ediyor. 

Akhisar AK Parti İlçe teşkilatının başlattığı girişimlerle Gölmarmara Yolu üzerinde bulunan Ziraat Bankası Çağlak Şubesine Belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcısı Latif Çakmak, İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, yönetim kurulu üyeleri ve birçok partili Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına para yatırarak destek oldu.

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit; “Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın maddi ve manevi olarak yanında olduğumuzu ispatlamak için Ziraat Bankası Akhisar Çağlak Şubesine gelerek miktarı önemli olmadan bağışta bulunduk. İnşallah rabbim 10 Ağustos günü bu seçimleri hayırlısı ile genel başkanımız, başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçilmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Ülkemize ve dünyaya hayırlı uğurlu olsun” dedi.