Akhisar’da gayri resmi sonuçlara göre 2 dönemdir belediye başkanı görevini sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı tekrardan seçimi kazandı.

Gece sandıkların büyük bir kısmı açıklandıktan sonra Akhisar AK Parti İlçe teşkilatı önüne toplanan kalabalığa seslenen Hızlı; “Yaklaşık 3 aydır, hep birlikteyiz. Hep birlikte çalıştık, çok yorulduk, sizler büyük özveri gösterdiniz. Ben ne diyeceğimi bilmiyorum, sizlere ne söylesek azdır. Allah herkesten razı olsun, Allah emeklerimizin karşılığını verdi.

BİZ BU MİLLETE HİZMET ETMEKTEN ŞEREF DUYUYORUZ

Bizler nasıl geçmişte büyüklerimizi güzel ve iyi bir şekilde anıyorsak, sizleri de çok güzel anacaklardır. Her şey bitmiş değil, her şey daha yeni başlıyor. Bir çok hizmet sözü verdik, bunları hep beraber yapacağız. Yine birlikte yol yürüyeceğiz, söylediklerimizin hepsini yapmak mükellefiyetindeyiz. Ben 86 tane köyümüze 9 tane beldemize 14 tane mahallemize bize göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum. Biz bu millete hizmet etmekten büyük şeref duyuyoruz. Bütün Akhisar’ın hizmetinde olacağız, bütün Akhisar’ı kucaklayacağız. Bu şehirde barış içerisinde yaşayacağız.

ARTIK SEÇİM BİTMİŞTİR, BUNDAN SONRA HİZMET ZAMANIDIR

Buradan bütün siyasi parti başkan adaylarına da teşekkür etmek istiyorum. Evet bir yarıştı bu, biz kazandık, biz daha iyiyiz, biz kazanacağız demiştik. Ama onlar da sağ olsunlar bizim kazanmamızın anlamı onlarda da vardır. Onlar da bizle çok güzel rakip oldular. Allah onlardan ve diğer kardeşlerimizden razı olsun. Artık seçim bitmiştir, bundan sonra hizmet zamanıdır.

Siz muhteşem çalıştınız, sadece çalışmadınız dua ettiniz. Allah sizlerden razı olsun, bir destan yazdınız. Bu muhteşem bir başarıdır. Çok zor şartlarda başardınız bunu, ben kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sözün bittiği yerdeyiz” dedi.


Akhisar'da Salih Hızlı, Zaferini Böyle Kutladı paylaşan: f100003955876381