Akhisar  Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi yapıldı Mustafa Ulus  başkanlık görevini Çağlar Arabacıya   teslim etti.

Akhisar ülkü ocakları başkanlığını 2.5 yıldan bu yana sürdüren Mustafa Ulus Ocak binasında yapılan tören ile görevi   Çağlar Arabacı´ya teslim etti.

Devir teslm töreninde ilk   konuşmayı  Manisa Ülkü Ocakları Başkan vekili Sadık Üner Yaptı. Bu güne kadar Yaptığı Hizmetlerden dolayı Sonsuz teşekkür ediyoruz ALLahın İzniyle 3 Aylara Giriyoruz  bu kutsal görevi mübarek 3 aylarda takdim ediyoruz  Yerine atacağımız Çağlar Başkanımız bu görevi hakkınla yerine getireceğine Bu Bayrağı İleriye götüreceğine eminiz  Şimdiden yolun açık olsun dedi.

Mustafa Ulus “Türk İslam davasını benimsemiş benlik davasını terk edip sadece yüce Allah´ın hizmetine koşan siz değerli dava arkadaşlarımı  Allahın rahmeti, keremini, bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlarım.  Hepiniz bu akşam Ocak başkanlığı görevini devretme merasimine Hoşgeldiniz benden önce bu davaya hizmet eden bütün Ocak başkanlarımın yöneticilerinin ve Ülkü gençliğine bu vesile ile teşekkür ediyorum.

03. 02. 2014 tarihinde teslim aldığım bu kutlu davanın sancağını Şeref duyarak yaptığım Ocak Başkanlığım süresince hep beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu. Bu yaşananlar süreçte benimle beraber yol arkadaşlığı yapan bütün kardeşlerimin haklarını helal etmesini istiyorum benden yana varsa bütün teşkilata hakkım helaldir.

Görevim süresince birlikte çalıştığımız  MHP Akhisar Teşkilat Başkanı İbrahim Uğurlu´ya Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar koordinatörü Doğan Ensivri ye 26. Dönem Milletvekili adayımız Osman Oktay´a Akhisar Belediyesi meclis üyelerimiz Mehmet Taşer´e, Arif Örüntaş´a  Halil Aktaş´a İbrahim Vardar´a  Fatma Kocabıyıkoğlu´na Leyla Özkan´a, Feza Yavuzkasap´a  ve rahmetle andığımız Hasan Paşalı´ya teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Ülkücü hareket olarak lider, doktrin ve teşkilatımıza  sahip çıkacağımıza yeminimize her zaman Sadık kalacağımıza ve Yeni Ocak Başkanımız olan Çağlar Arabacı´ya her daim yanında olacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum.  Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.  Allah yar ve yardımcısı olsun.  Son olarak ve kısaca şunları belirtmek istiyorum ki Türkiye Cumhuriyeti var oldukça Türkiye´nin dört bir yanında ocakların ateşi yanacaktır.  1071 de büyük Komutan Sultan Alparslan´la  Anadolu topraklarını açtığımız kutsal vatanımız Bayrağımız ve milletimiz için her zaman hizmetimizi ve mücadelemizi sürdüreceğiz.  Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.  Ne Mutlu Türküm  diyene  Allah Türk´ü korusun ve yüceltsin”  dedi

Akhisar Ülkü Ocakları Başkanlığı yeni  görevi teslim alan Çağlar Arabacı  konuşmasında  2,5 yıl önce Ocak Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Ulus´tan  bu kutlu görevi bugün teslim alıyorum. Bugünden itibaren Ülkücü harekete ve Türk milletine hayırlı gençler yetiştirip  topluma faydalı insanlar kazandıracağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. Teslim aldığımız bu Bayrağı bir adım daha iyiye ve başarıya götürmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu akşam bizi yalnız bırakmayan önceki dönem Ocak başkanlarıma değerli büyüklerimize dava arkadaşlarıma ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim ile devir teslim yapıldı. Devir teslim töreninin ardından Akhisar  Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Çağlar Arabası  tebrikleri kabul etti.

Akhisar Ülkü Ocakları başkanını görev değişimine Manisa Ülkü Ocakları İl Başkan vekili Sadık Üner, Manisa Ülkü Ocakları eski  İl Başkanı Okan Erdem,Eski Akhisar Ocak Başkanı Arif Damyan  Alaşehir, Soma, Kırkağaç ülkü ocakları başkanları ve MHP Akhisar İlçe yönetimi katıldı.