Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Aralık Pazar günü Akhisar’a gelmesi bekleniyor. Akhisar’da stadyum temelinin atılması ve birçok açılışların yapılmasının ardından, Ak Parti Akhisar Belediye başkan adayını da açıklaması bekleniyor.

AK Parti Manisa İl Teşkilatı İl Başkan Vekili ve Siyasi Hukuk İşler Başkanı Abdullah Polat ilçe başkanlarıyla İl Teşkilat Binası 2023 Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa programını yanı sıra Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’nin seçim çalışmalarıyla ilgili Seçim Koordinasyon Merkezi kurulması ilçe programları ile ilgili çalışmalarında ele alındığı toplantıda seçim bürolarının kurulması da ele alındı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da yapacağı miting, ilçelerde yapacağı ziyaretler ve açılışlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’nin seçim çalışmaları, seçim Koordinasyon Merkezi kurulması, basın merkezinin oluşturulması, seçim bürolarının oluşturulması, ilçe, ana kademe, gençlik kolları ve il başkanlığının seçim programlarının ele alındığı toplantıya İl Başkanı Vekili Abdullah Polat başkanlık yaptı.

Toplantıda ilçe Başkanları Belediye Başkanlarının yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan’da hazır bulundu. AK Parti İl Başkanı Vekili ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Abdullah Polat toplantı öncesi yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa ziyareti öncesi yapılması planlanan çalışmalarla ilgili ilçe başkanlarını bilgilendirdi ve planlamayla ilgili ilçe başkanlıklarının çalışmalarla görev almasını istedi.

“DAHA SİSTEMLİ ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanı Vekili Abdullah Polat, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda şunları söyledi; “Artık seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Gece gündüz birlikte çalışacağız. İlçe başkanlarımızın ilçe belediye başkan adaylarımızın programları ile büyükşehir belediye başkan adayımızın programlarını çalıştıracağız. İlk etapta yapacağımız olay şu 28 29 Aralık’taki başbakanımızın Manisa ziyaretinde önce büyükşehir belediye başkanımız Hüseyin beyle beraber programları yapacağız. Bundan sonra da başbakanımızı Manisa da layıkıyla ağırlayıp programları bitirdikten Başbakanımızı gönderdikten sonra da bu sefer ilçe belediye başkan adaylarından netleşmiş olacak. İlçe belediye başkanlarımızla ilçelerin programları büyükşehir belediye başkanımızla da ilçelerin programlarını bir bütün halinde birlikte organize ederek sürdüreceğiz. Bu programlarda artık çok daha sistemli ve çok da profesyonel çalışmalarla devam ettireceğiz.”


“BAŞBAKANIMIZI MANİSA’YA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Abdullah Polat konuşmasına şöyle devam etti: "Belediye başkanlarımızın programlarında il başkanlığı ile paylaşarak onun dışında büyükşehir belediye başkan adayımızın bütün programlarını il başkanlığı hazırlayacak. İl başkanlığı bu programları hazırlarken ilçe başkanlarımız la belediye başkan adaylarımızla beraber görüşerek kararları ortak bir zeminde uygulamaya geçeceğiz. Ve 1 şubat'a kadar çok ciddi bir şekilde seçim propagandası hazırlıklar yapılacak çok profesyonel bir şekilde genel merkezimizin belirlediği fotoğraf ölçüleri söylemler bunların hepsi standart olacak bu şekilde çalışacağız. Artık boşa geçirecek tek bir saniyemiz yok. İlçelerde, beldelerde ve köylerdeki çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde yapacağımız programlar çerçevesinde yürüteceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Manisa’ya ve Manisalıya yakışır bir şekilde görkemli bir programla ağırlayacağız. Manisa’da iki gün kalacak olan Başbakanımız Akhisar ve Salihli ilçelerini ziyaret edecek. Manisa merkezde görkemli bir mitingle ağırlayacağız.”