Akhisarpress.com - Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Orman haftası nedeni ile Akhisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Temel’i Ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ali Çavdar, Kadın Kolları Başkanı Nemciye Ulus ve İlçe Yönetiminin katıldığı ziyarette, Akhisar’da yaklaşık 2 yıldır görevde bulunan İşletme Müdürü Mustafa Temel ziyaret edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.

Ziyarette Akhisar MHP İlçe Teşkilatı olarak işletme müdürü Mustafa Temel’den bir istekte bulunan Ali Çavdar, “Öncelikle Orman Haftanızı en içten dileklerim ile Teşkilatım adına kutluyorum. Bizim Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı olarak sizden bir isteğimiz olacak, Kabul ederseniz bakımını bizim üstleneceğimiz bir koru istiyoruz. Bu bizleri gerçekten çok mutlu edecektir.” Dedi.

Akhisar Orman İşletme Müdürü Temel İse partililerin isteğinin çok yerinde olduğunu dile getirerek, “Bu yıl ağaç dikimi mevsimi geçtiği için isteğinizi önümüzdeki yıl gerçekleştirebiliriz. Böylelikle doğaya olan katkı bir nebzede olsa sayenizde artmış olacak..” dedi.