Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar MHP İlçe teşkilatı ve Kadın Kolları öğretmenler günü dolayısı ile Türk Eğitim Sen’i ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Akhisar MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Çavdar başta olmak üzere Yöentim Kurulu Üyleri ve kadın kolları yönetiminin katıldığı ziyarette ilk konuşmayı Türk Eğitim Sen Başkan Vekili Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Kulaçlı yaptı.

Kulakçı, “ Öncelikle hepiniz hoş geldiniz ve her zaman olduğu gibi bizleri bugünümüzde de yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sendika Başkanımız Ercan Yaşar kısa bir süre önce geçirdiği Bel Fıtığı Ameliyatı nedeni ile şuanda aramızda bulunamıyor ancak selamlarını iletiyorum. Ziyaretinizden memnun olduk tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

Öğretmenlik mesleğinin değerini belirterek konuşmasına başlayan MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Çavdar ise ‘‘ Öncelikle Tüm Eğitim camiasının gününü kutluyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ettiği gibi gençleri de sizlere emanet ermiştir. Türkiye Cumhuriyetinin bekası için siz öğretmenlere çok büyük görevler düşmektedir. Gününüzü tekrar kutluyorum” dedi.

Akhisar MHP Teşkilatı adına Türk Eğitim Sen Başkan Vekiline Çiçek takdim eden emekli öğretmen Nihat Yalçın ise yaptığı konuşmada ‘‘Ben 33 yıl milli eğitimde öğretmenlik yaptıktan sonra emekliye ayrıldım. MHP Akhisar Teşkilatı adına öğretmenler gününüzü en içten dileklerim ile kutlarım.” dedi.

Akhisar’da Siyasetin Tanınan simalarından olan ve Aynı Zamanda bir eğitimci olan geçtiğimiz yıl MHP Milletvekili aday adaylığıda bulunan Nurhan Selçuk ta konuşma yaptı. Selçuk konuşmasında, “Öğretmenlerin su kadar horlandığı Onların o kutsal mesleğinin küçültüldüğü bir ülkede yaşıyoruz. Bizler bu vatan için birer öğretmeniz.” Dedi.