Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar Kadın Kolları birlik beraberlik yemeğinin bu yıl ikincisini Babalı Garden Park’ta düzenledi.

Birlik beraberlik yemeğine Manisa MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Demirel Özsoy, Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Sürücüler, Soma İlçe Kadın Kolları Başkanı Şefika Taşçı’nın yanı sıra Akhisar Kadın Kolları yönetimi ve üyeler katıldı.

Akhisar MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Çabuk yemek öncesi yaptığı konuşmasında; “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek Türk siyasi hayatına mührünü vuran liderimizin yanında şahsımız için değil fakat mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için el birliği ile çalışalım. Çalışmaların en yükseği budur. Hepimiz dünya denen geminin yolcularıyız ve onun karaya vurup parçalanmasına izin vermemeliyiz, çünkü ikinci bir Nuh’un gemisi daha olmayacaktır. Gelin büyük kayıplar kahramanlıklar ve fedakarlıklarla temeli atılan Cumhuriyetimizin “Özgür Kadınları” olarak geleceğin zaferini beraber inşa edelim. Gelin Türklük ülküsünü uygarlığı yarınlarına beraber taşıyalım. Gelin Milliyetçi Hareket çatısı altında karanlığın üzerine güneş gibi doğalım. Tarih Türk milleti ile başlar. Türk milletinin tarihi Ergenekon destanıyla, Ergenekon destanı ise Asena isimli dişi kurdun Türklere liderliği ile. Asena Bozkurtların anasıdır. Bozkurt bizleriz. Ülkücü kadınlar olarak bizler hepimiz birer Asena’yız ve milletimize yol göstericiyiz. 

Ne zamanki Türk Milleti varoluş mücadelesi olmuşsa, Türk kadını da hep bu mücadelenin en ön saflarında bulunmuş eşi, oğlu, kardeşi, babasıyla birlikte canı ile kanı ile savaşmıştır. Yeni bir Milli mücadelenin başladığı bu günlerde, bu mücadelemizde yeni Nene Hatınlar, Şerife Bacılar, Halima Çavuşlar, Ayşe Binbaşılar bizler olacağız. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı ve bizlere birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Adımız bir, andımız bir, acımız bir, biz büyük bir aileyiz, Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi.