Yaklaşık 200 adet  “HİLAL KART RAMAZAN HEDİYE  ÇEKİ” Kadın kolları Başkanı Dilek Çabuk ve arkadaşları tarafından ulaştırılmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu Ramazan ayında iftar yemeği vermek yerine yardıma ihtiyacı olanların ihtiyacını gidermek daha faydalı olacağını ifade ederek ; "MHP Akhisar İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayında iftar yemeği veya daveti vermek yerine, gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanların ihtiyaçlarını gidermeye karar verdik. Bunun içinde yaklaşık 200  adet “HİLAL KART RAMAZAN HEDİYE  ÇEKİ”, gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlara ve her hangi bir siyasi ayrım gözetmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya karar verdik” dedi.  

Yardımlaşmanın Müslümanlığın en başta gelen gereksinimlerinden olduğuna dikkat çeken MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, “Ramazan ayını yaşadığımız şu mübarek ayda yardım duygularımız hat safhalarda oluyor. Hayırsever tüm vatandaşlarımızı yardımlaşmaya davet ediyoruz. Partili partisiz her ihtiyaç sahibinin üzerine düşeni yapması gerekli. Çünkü bölgemizde çok sayıda ihtiyaç sahibi aile yardımlar beklemektedir. “HİLAL KART RAMAZAN HEDİYE  ÇEKİ” çalışmamızda emeği geçerlerden Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

MHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, “HİLAL KART RAMAZAN HEDİYE  ÇEK” lerini belirlenin ihtiyaç sahibi ailelere gece gündüz demeden ulaştırmaya devam ediyor.