Akhisarpress.com - Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayının Doç. Dr. Mansur Onay olduğu açıklandı.

Yarın İstanbul'da yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkan adayları açıklama platformuna katılmak üzere İstanbul'da bulunan Mansur Onay, telefon görüşmesinde Akhisarpress.com'a "Akhisar'ımız için hayırlı olsun, şuan partimizin aday tanıtım programı için İstanbul'da bulunuyorum. Partimizden aday adayı olan Türkay Girgin ve Ercan Yaşar kardeşimiz ile güzel ve demokratik bir yarış oldu. Hepimiz Akhisar'a hizmet için elimizden ne geliyorsa yapacağız." diye konuştu.

Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Dedeoğlu Akhisarpress.com'a yaptığı açıklamada; "Akhisarlılarımıza hayırlı uğurlu olsun. Milliyetçi Hareket Partisi olarak mücadelemize devam edeceğiz. Üç hilalli bayrağı Akhisar Belediyesine asmak için teşkilat olarak çalışmaya hazırız. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

Diğer yandan MHP'den aday adayı olan Türkay Girgin, Akhisarpress.com'a yaptığı açıklamada, "Adayımız Mansur Onay olmuştur. Partimiz olarak sonuna kadar arkasındayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak birlik beraberlik içinde Akhisar'da belediye seçimini kazanacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Akhisar MHP'nin diğer aday adayı olan ve geçtiğimiz günlerde çekildiğini açıklayan Ercan Yaşar'da "Akhisar'a hayırlısı olsun demek istiyorum." diye ifade etti.

Mansur Onay aday olması ile ilgili ilk görüşlerinin konuşmasını birazdan Akhisarpress.com üzerinden dinleyebilirsiniz.