Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı bütün mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Konu ile ilgili Akhisar MHP İlçe başkanlığından yazılı bir açıklama yapıldı. 

Yapılan açıklamada; “Memleketimizin içinde bulunduğu kaos ortamından çıkması, kaybolan adaletin onarılması, yere düşen insan onurunun ayağa kaldırılması, kaybolan devlet saygınlığının tüm kurumlarda sağlanması, tok karınların ve mutlu yarınların sağlanabilmesi için Manisa 2. Sıra Milletvekili adayımız Avukat Osman Oktay,  7. sıra milletvekili adayımız Avukat Mustafa Uncu,  Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve MHP Akhisar Kadın Kolları Akhisar ilçemizin tüm mahallelerini karış karış gezmektedirler.

Ziyaretleri sırasında memleketimizin içinde bulunduğu ekonomik ve güvenlik problemlerini, artan terör  saldırılarıyla bölünmez bütünlüğün tehlikeye girdiğini, bunlara sebep olan ve memleketimizi 13 yılı aşkın süredir  yöneten AKP’nin yukarıda saydığımız bu olumsuz tablonun tek mümessili oldukları vatandaşlarımıza anlatılmaktadır.

MHP iktidarında; Türk Devletinin tüm kurumlarının onarımı yapılacak, gelir dengeleri kurulacak, yoksul insanlarımıza devlet kucağını açarak yaşanabilir bir hayat sunacak, emeklisi, çiftçisi alın terinin ve emeğin karşılığını alacağı tüm yurttaşlara anlatılmaktadır.

Yine ziyaretlerde mahallelerin sorunları dinlenerek onların en kısa zamanda çözümlenmesi için gerekli yerlerde irtibata geçileceği ve anında çözüleceği anlatılmaktadır." denildi.