Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları çalışmalarına Sindelli İlköğretim Okulunu ziyaret ederek devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Barkın Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melis Bükçez, Tugay Aras ve Durmuş Seyrek katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Barkın Düzgün " 2 hafta önce Sakarkaya İlköğretim Okuluna kitap ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bugün de Sindelli İlköğretim Okuluna kitap ve kırtasiye yardımında bulunduk. Köylerde bulunan okullarımızın imkanlarının, şehir merkezindeki okullara göre daha az olmasından dolayı köy okullarındaki kardeşlerimizin eğitimine katkıda bulunmak istedik. Diğer köy okullarımıza da destek olmak istiyoruz. Kitap ve kırtasiye yardımında bulunmak isteyenler parti lokalimize bırakabilirler veya 05546671318 numaralı telefondan bana ulaşabilirler" dedi.

Okul Öğretmeni "CHP Akhisar Gençlik Kollarının bizleri ziyaretinden ben ve öğrencilerim çok mutlu olduk. Okulumuzun kitap ve kırtasiye eksiğini tamamlamada bizlere yardımcı oldukları için teşekkür ederim" dedi.

Kitapları ve kırtasiyeleri öğrencilere dağıtan CHP Akhisar Gençlik Kolları Yönetimi öğrencilere ve öğretmene teşekkür ederek okuldan ayrıldı.