Akhisarpress.com

 

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Akhisar Erzurumlular v Derneği Karadenizliler Derneği, Balıkesirliler Derneği, Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. 


Akhisar Erzurumlular Derneğinde gerçekleştirilen ziyarette ev sahibi olarak ilk konuşmayı dernek başkanı İrfan Aksoy yaptı. 


Aksoy, “Bu akşam  toplandık  çünkü geçtiğimiz hafta Düzenlediğimiz etkinliğin ardından tekrar bir araya gelmek ve sizlere desteklerinizden dolayı da teşekkür etmek istedik. O gecede gördük ki  etkinlikte tek siyasi  parti siz vardınız yani Chp.. Tüm yönetim kurulunuz katılarak bizleri destekledi. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür ederiz bizlere onur mutluluk  verdiniz.  Böyle durumlar da  o gecenin inadına yaşanması gerekiyordu. O gecenin Anısına Bir CD hazırlattık Size Akhisar CHP  ye yönetimin kurulu takdim ediyoruz” dedi   


Aksoy’un ardından konuşma yapan CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, “15 Ağustos da Belediyemiz ve  4 Derneğimiz yani sizler Akhisar da Anadolu adlı güzel bir gece hazırladınız. İsmi Bana çok hoş geldi. Ayrıca bugün defnettiğimiz  Nazik davetinizi kırmayıp etkinliğinize katıldık ben bu kadar güzel, bu kadar profesyonel organizasyon olacağına ihtimal vermemiştim. Gerçekten daha basit Akhisar ölçeklerinde bir şeyler bekliyordum ama gerçekten profesyonel işini bilen, bizlere değişik duygular yaşatan bir ekip vardı karşımızda ben bu organizasyonda emeği geçen herkese tüm ekibe yönetim kurulu üyelerine hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün defin ettiğimiz  Akselendi Beldemizdeki Şehidimize Tekrar Allahtan Rahmet   ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.” Dedi. 


Toplantıda duygu ve düşüncelerini dile getiren Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar ise, “İrfan Başkanım bize  etkinliği sunduğunda çok mutlu olduk. Bizde yönetim kurulumuz ile ortak karar alıp  geceye katıldık, Bizim içinde birlik beraberlik gecesi oldu. Belediyemizin de büyük desteği oldu fedakarlık içinde herkes çok çalıştı allak böyle geceleri tekrar nasıp eder birlik beraberlik içinde gecede bizleri yalnız bırakmayan CHP İlçe Teşkilatına ve sayın Vehbi Bakırlıoğlu’na  ve gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 


Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Fahri Başyiğit ise, “Akhisar da Anadolu Gecesi Hala konuşuluyor gerçekten güzel oldu bende yönetimim adına emeği geçen bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum dedi.” 


 Gecenin son konuşmasını ise Akhisar Karadenizliler Derneği Başkanı Nurettin Koçoğlu yaptı. Koçoğlu, “ Düzenlediğimiz gece gerçekten güzel ve anlamlı oldu umuyorum her yıl geleneksel olur bizlere destek veren  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Akhisar CHP İlçe Teşkilatı Anadolu gecesinin düzenlenmesinde emeği geçen derneklerin temsilci ve başkanlarına hazırlamış oldukları teşekkür plaketlerini takdim etti.