CHP Akhisar İlçe Teşkilatında Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi, geceye onur konuğu olarak İzmir Milletvekili Mustafa Balbay katıldı. 

Tütün Otel Yazlık Salonda düzenlenen CHP Akhisar İlçe Teşkilatı Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesinde İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’a sevgi seli oldu. Salona girdiği sıradan itibaren ayakta alkışlanan Balbay ile birçok kişi fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Geceye ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclis Üyesi Yakup Akkaya, CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Sakin Öz ve Özgür Özel, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, İlçe yöneticileri, aday adayları ve birçok CHP’li katıldı. 

Gecede konuşma yapan Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli, seçim sürecine girdiklerini ve tüm aday adaylara başarılar diledi. 

Hasan Ören, Cahit Kaplan, Sakine Öz, Özgür Özel, Aylin Nazlıaka’nın konuşmalarının ardından konuşma yapan Mustafa Balbay; "Bu salonlar benim sosyal aşkımdır. Arada ne kadar hasret olursa olsun bir gün kavuşacağımıza inanıyordum. Sizleri her zaman göğe baktırdım hiçbir zaman yere baktırmadım. Bundan sonra gözyaşlarımız sevinç gözyaşlarımız olacaktır. Herkesten dualarını sürdürmesini isteyeceğim, daha çok işimiz var. Cumhuriyet'in 100. yılında iktidarda Cumhuriyet'in temeli olan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Osmanlı döneminde Lale Devri vardı, şimdi sülale devri var. İktidar Osmanlı tarihinin çöküş dönemindedir. 2015 seçimlerinde zafere inanırsak, iktidar bizim olacaktır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, "Ön seçim olacak mı diye herkes soruyor, tüzük değişikliği 2012'de kurultayda yapıldı, önümüzdeki seçimlerde ön seçim yapılacaktır.” Diye konuştu.