AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı saha çalışmalarına başladı 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi halk oylaması için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar ilçe teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan yardımcısı Ömer İşçi, Ak Parti Akhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nefise Şükran Füzün, Yalçın Çalışkan ,Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte ‘Evet’ broşürü dağıtarak yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi Akhisarlı muhtarlara anlatıldı. 

Referandum sürecinin başlamasıyla yoğun çalışma temposu içerisine giren Akhisar AK Parti ilçe teşkilatı Bu hafta; Ulucami Mahallesi Muhtarı Fatma Bayır, Atatürk Mahallesi Muhtarı Nurhan Bozel, İnönü Mahallesi Muhtarı Figen Karabulut, Seyitahmet Mahallesi Muhtarı Yaşar Ali Dalgıç ve Reşatbey Mahallesi Muhtarı İsmail Doğramacı’yı ziyaret etti.

Akhisarlı merkez mahalle muhtarlarını ziyaret edip taleplerini dinlediklerini belirten ilçe başkanı Şenyiğit; “ Muhtarlarımızı ziyaret edip yeni anayasa sistemi hakkında bilgi vererek evet broşürlerimizi dağıtıyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz. Eski Köylerimizin Muhtarları ile Akşam Mahallelerinde Gerçekleştirdiğimiz Kahvehane toplantılarında bir araya geliyoruz ,bu çerçevede Merkez mahalle muhtarlarımızın tamamını da ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Halk oylaması öncesi çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Şenyiğit; “Referandum çalışmaları kapsamında 3 ekip olarak mahallelerimizde Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmaya başladık.Evet’i anlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesi çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” şeklinde konuştu.