AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve beraberindeki Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte lokal binasında bugün saat 13.30’da bir basın açıklaması yaptı.

İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit yaptığı basın açıklamasında şu yer verdi; “Geçtiğimiz günlerde Adana Aladağlar meydana gelen elim kazada kaybettiğimiz Evlatlarımıza acılı ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Bugün 3  Aralık Engelliler Günü en büyük engel sevgisizlikte diyerek engelsiz bir dünya diliyorum.

1 Aralık 2016 Tarihinde Akhisar’da stadyum konusunda CHP’li 3 milletvekili ilçe başkanı ve meclis üyeleri bir basın açıklaması yapmıştır. Kendilerinin beyanı üzerine Asıl konu stad olması gerekirken konu amacından saptırılarak CHP Akhisar ilçe başkanı tarafından “Cumhurun Başına ey adam diyerek yakışıksız ve küçültücü ifadeler kullanmıştır. Belediye Başkanına ve Yönetimine Staddan siyasi Rant Elde edildiği ima ederek Zan altında bırakılmaya çalışılmıştır. Oysa Hükümetimizin ve belediyemizin gerek Türkiye’mizde ve Akhisar’ımızda yaptığı tüm eserler hizmete yöneliktir. 

Ülkemize yapılanlar ortadadır Akhisar’ımızda yapılan okullar hastaneler, toplu konutlar, müzeler, yağmur suyu & kanalizasyon kollektörleri, arıtma, mezbaha, hayvan pazarı, ring yolu, gölet, belediye hizmet binası, yeşil alanlar ,yollar, organize sanayi bölgeleri ve burada sayamadığımız onca hizmet söz konusu iddiaların asılsız olduğunu göstermektedir. Ayrıca halkımız bu iddiaların cevabını kendilerine her seçimde sandıkta verdiği halde bu dili ısrarla kullanmalarını halkımıza yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendiriyoruz ilçe başkanı hem kullandığı dil dolasıyla hem de muhatap olmaya çalıştığı kişilere yönelttiği ifadeler ile siyasi nezaket sınırlarını ve haddini aşmıştır. Siyasi eleştiri ve diyaloğa açık olan ve her platformda kendileri ile bir araya gelen bizler, AK Parti ilçe Teşkilatı olarak bu tavırlarını kınıyoruz ve muhataplarımızı siyaset kurumunu itibarsızlaştıracak provakatif ve propagandist dil ve tavırlardan uzak olmaya davet ediyoruz” dedi.
(BG)