AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Akhisar merkezde bulunan muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yakup Dikmen, Hacıishak Mahallesi Muhtarı İbrahim Ekinci, Hashoca Mahallesi Muhtarı Akın Kara, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Zengil, Efendi Mahallesi Muhtarı Halil Ay, Kethüda Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Sevimli, Reşatbey Mahallesi Muhtarı İsmail Doğramacı, Seyitahmet Mahallesi Muhtarı Yaşar Ali Dalgıç'ı ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdiler.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kantarlı, Nefise Şükran Füzün, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu'nun hazır olduğu ziyaretlerde 16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylaması öncesi muhtarlara neden evet denilmesi konusunda açıklamalarda bulunuldu.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, tek tek değişmesi öngörülen maddeler konusunda açıklama yaptı. Şenyiğit, değişiklik ile iddia edildiği gibi tek adamlık diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, tüm dünyanın halk oylaması  sürecini yakından takip ettiğini belirterek, "Önemli bir Halk Oylaması öncesindeyiz. Bu Halk oylaması ülkemizin kaderini belirleyecek. Bundan sonra istikrarla yola devam edilecek mi? Yoksa eski koalisyonlara mı döneceğiz? Bunu oylamasını yapacağız. Bu sadece bizi değil, aynı zamanda tüm dünyadaki Müslümanları da alakadar ediyor. Çünkü herkes gözünü buraya dikmiş Müslümanlar dua ediyor. Haçlılarda Hayır çıksın diye bütün güçleri ile gayret ediyorlar. Bu nedenle 16 Nisana kadar bütün enerjimizi bütün gücümüzü EVET oyumuzu nasıl arttırırız gayreti içerisinde olmalıyız. Bu bir şahıs meselesi değil vatan meselesidir” diye konuştu.
 AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Akhisar merkezde bulunan muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yakup Dikmen, Hacıishak Mahallesi Muhtarı İbrahim Ekinci, Hashoca Mahallesi Muhtarı Akın Kara, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Zengil, Efendi Mahallesi Muhtarı Halil Ay, Kethüda Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Sevimli, Reşatbey Mahallesi Muhtarı İsmail Doğramacı, Seyitahmet Mahallesi Muhtarı Yaşar Ali Dalgıç'ı ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdiler. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kantarlı, Nefise Şükran Füzün, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu'nun hazır olduğu ziyaretlerde 16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylaması öncesi muhtarlara neden evet denilmesi konusunda açıklamalarda bulunuldu. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, tek tek değişmesi öngörülen maddeler konusunda açıklama yaptı. Şenyiğit, değişiklik ile iddia edildiği gibi tek adamlık diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, tüm dünyanın halk oylaması sürecini yakından takip ettiğini belirterek, "Önemli bir Halk Oylaması öncesindeyiz. Bu Halk oylaması ülkemizin kaderini belirleyecek. Bundan sonra istikrarla yola devam edilecek mi? Yoksa eski koalisyonlara mı döneceğiz? Bunu oylamasını yapacağız. Bu sadece bizi değil, aynı zamanda tüm dünyadaki Müslümanları da alakadar ediyor. Çünkü herkes gözünü buraya dikmiş Müslümanlar dua ediyor. Haçlılarda Hayır çıksın diye bütün güçleri ile gayret ediyorlar. Bu nedenle 16 Nisana kadar bütün enerjimizi bütün gücümüzü EVET oyumuzu nasıl arttırırız gayreti içerisinde olmalıyız. Bu bir şahıs meselesi değil vatan meselesidir” diye konuştu.