Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı kongre sonrası yenilenen yönetimi ile çalışmalarına devam ediyor. Akhisarlı Yerel ve Ulusal basın mensupları ile Ütopia Restaurantta bir araya gelen Akhisar Akparti Akhisar İlçe Teşkilatı yen yönetimi Akhisarlı basın mensuplarıyla hem sohbet hem de fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda Akparti Akhisar ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Basın ve medya tanıtım birimi Nefise Şükran Füzün ve Nilgün Çiçek, Ayrıca Ertuğrul Ay, Mehmet Kantarlı, Halit Ekerbiçer, İbrahim Kokaz, Kadın kolları ve Gençlik kolları başkanları basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Akparti Akhisar İlçe teşkilatı yöneticileri bir süre basın mensuplarıyla sohbet ettiler. Başkan şenyiğit: " 17 aralık 2014 tarihinde yapılan 5. olağan kongre sonrasında teşkilatımızın oylarıyla yeniden ilçe yönetimi bize verildi. bu yeni dönemde daha fazla ve daha iyi işler yapmalıyız. bu nedenle parti yönetimi içinde özellikle basınla ilişkiler konusunda yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu aşamada siz basın mensuplarının değerli fikirlerini önemsiyoruz. Akhisar’ımız için her şeyin en iyisinin olmasını istiyoruz. bunu tüm Akhisarlılarla birlikte başarabiliriz" dedi.

Basın mensuplarını dinleyen Ak Parti basın sözcüsü Şükran Füzun:" Biz basın mensuplarını dinleyerek, Akhisar için neler yapabiliriz, nasıl yapabiliriz sorusuna yanıt aramaya çalıştık. Son derece güzel bir sohbet ve son derece güzel bir bilgi alışverişi oldu. bizi en çok ilgilendiren konu ise Akhisarlı kimliği konusudur. Herkesin düşüncesi farklı olabilir, herkesin bakış açısı farklı olabilir. Bizim için en önemli konu Akhisarlı kimliğidir. Bu ortak kimlikte buluşmalıyız. " dedi.