Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, Mecidiye Belediye Başkanı Murat Yıkmaz’ı makamında ziyaret etti.

6360 sayılı yasa gereği 30.Mart.2014 tarihinde tüzel kişiliği sona erecek olan belde belediye başkanlarını ziyaret eden Ali Velestin’i Mecidiye Belediye Başkanı Murat Yıkmaz karşıladı.

Murat Yıkmaz, Velestin gibi bir dostu beldesinde ağırlamaktan büyük mutluluk ve sevinç duyduğunu belirti. Kendisi gibi belde belediye başkanı olan birinin böyle bir göreve talip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Velestin’e bu yarışta görev verilmesi durumunda bir dostu olarak her zaman yanında olacağını söyleyerek başarılar diledi.

Ali Velestin, üst üste üç dönemdir belediye başkanı seçilen Murat abisine bu duygu dolu sözlerinden dolayı teşekkür etti. Partisince kendisine görev verilmesi durumunda, her zaman ve her konuda kendileri ile istişarelerde bulunacağını söyledi. Velestin ile Yıkmaz daha sonra büyük şehir kanunu ve güncel konular ile ilgili durum değerlendirmesi yaptı.