Akhisarpress.com - AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatının Manisa Kızılay Kan Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiği Kan Bağışından toplam 122 ünite kan bağışlandı.

2013 yılı içinde toplam 500 ünite kan bağışı yaptıklarını belirten Akhisar AK Parti Gençlik Kolları başkanı Süleyman Çakar; “Kan bağışı hem toplumsal hemde kişisel açıdan çok önemlidir. Her yıl binlerce insan, kaza yada hastalık sonucu kan bulunamadığı için hayatını kaybediyor. Araştırmalar sonunda 72 milyon insanın yaşadığı ülkemizde yıllık kan bağış oranının, nüfusun yüzde 1’i kadar olduğunu göstermektedir. İşte bizler AK Partili gençler olarak bu sonuçtan yola çıkarak yıl içerisinde bir çok kez kan bağışı kampanyası düzenledik ve yıl içerisinde toplam 500 ünite kan bağışının yapılmasına vesile olduk. İnşallah bir can kurtarır ve hayata bağlarız. Bu maksatla herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Lokalinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Rıza Bahar ve Ahmet Dutlulu, AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve partililer destek verdi.