AK Parti Akhisar  ilçe kongresinde  İsmail Hakkı Şenyiğit  ve ekibi güven tazeledi. İsmail Hakkı Şenyiğit ve Cemal Gürmen başkanlığında iki  ekibin  yarıştığı kongrede 431 delegeden 388 delege oy kullandı. İsmail Hakkı Şenyiğit ve listesi 261 oy alırken, Cemal Gürmen ve ekibi 127 oy aldı.

Kongrede seçimlere geçmeden önce ayrı listelerde bulunan Erol Sabah ile Feyyaz Eroğlu arasında kısa bir tartışma ve gergin anlar yaşandı.

Taraflardan Erol Sabah ve Feyyaz Eroğlu kongreden sonra yaşanan gerginlikle ilgili Akhisarpress.com’a açıklamalarda bulundu. 

Erol Sabah; “Muhammet Çaltı adlı delegemiz iki listede de yönetim kurulu üyesi olarak bulunuyormuş.  İsmail Hakkı Şenyiğit’in listesinde bulunan Feyyaz Eroğlu, Muhammet Çaltı’ya Cemal Gürmen’in listesinden istifa et. Yoksa seni dövdürürüm; diye hakaret edince bende yaptığının etik olmadığını söyledim, hakarete maruz kaldım.”

Feyyaz Eroğlu, Erol Sabahın yaptığı açıklamanın üzerine, “Erol Sabah bana küfür etti. Bu yüzden onula yargı önünde hesaplaşacağız. Muhammet Çaltı, bana “Ağabey beni Cemal Gürmen’in de listesine yazmışlar. Ben sizin yanınızdayım. Kongreye bile gelmeyeceğim.” Dedi. Gelmesini söyledim. Gelip gelmediğini bilmiyorum. Erol Sabah’ın yaptığı tam anlamı ile saygısızca ve provoke eder gibiydi.” dedi.