Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kapsamında  Akhisar Ak Parti kadın kolları başkanı Arzu Kokaz ve yönetimi , ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Nefise Şükran Füzun Ve Mustafa Pekçetin'inde katılımı ile  Akhisar ilçe Müftüsü Yusuf Eviş’i Ziyaret Etti.

Akhisar'da yeni göreve başlayan müftü Kokaz'a başarı dileyen Kadın Kolları Başkanı Kokaz, "Akhisarımıza Hoşgeldiniz yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Sizin nezdinizde bütün din görevlilerinin Haftasını kutlarız. İnşallah Akhisar'ımızada güzel hizmetlerde bulunursunuz." ifadelerini kullanı.

Ziyaret için teşekkür eden Akhisar müftüsü Yusuf Eviş'te, "Camilerin toplum hayatındaki yeri ve önemi hakkında sohbetimizde Camilerde kütüphane oluşturulması, kitap dağıtımı, konferans ve paneller, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik etkinlikler, cami onarım ve temizliği, organ ve kan bağışı kampanyaları, ödüllü şiir ve kompozisyon yarışmaları, radyo ve TV programları, spor aktiviteleri hafta münasebetiyle gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sayın müftümüz bizleri bilgilendirdi. 

2011 yılından itibaren Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle toplumun ihtiyacı olan bir konu belirlenmeye başlanmış, belirlenen bu tema ekseninde hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmiştir." dedi.