AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; 30 Mart yerel seçimleri öncesi belde ziyaretlerine devam ediyor. Hızlı ve AK Parti ekibi Beyoba’yı Güreş Federasyonu Başkanı, 23. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan Hamza Yerlikaya ile fethetti.

GÜREŞ FEDEWRASYONU BAŞKANI YERLİKAYA’DAN GÜREŞ SAHASI SÖZÜ

Özellikle güreşim büyük ilgi gördüğü belde de vatandaşlar Hamza Yerlikaya ile fotoğraf çektirmek için sıraya geçti. AK Parti icraatlarını anlatan Başkan Adayı Hızlı, Beyoba ve beldeler için projelerini paylaştı. Manisa ve Akhisar’ın geleceği için Tanrıverdi ve Hızlı’yı el ele tutuşturulmasının gerektiğinin altını çizen Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya; Tanrıverdi ve Hızlı ile konuştuğunu ve Beyoba’da uzun yıllardır süregelen geleneksel güreşlerin 2007 yılında sonlandırıldığını ancak gelecek yıldan itibaren güzel bir saha turnuvaların devam ettirileceğinin sözünü verdi.

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI DA DESTEK VERDİ

Beyoba mitinge katılan Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan’da AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı’nın mitinge katılarak destek istedi. Yeri geldiğinde Salih Hızlı ile rakip olduklarını ancak hiçbir zaman oda başkanlığı süresince kendisinden desteğini esirgemediğinin altını çizerek Beyobalılardan Hızlı’ya destek istedi.

Mitinge katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise AK Parti icraatlarını anlatarak 12 yılda ülkenin geldiği siyasi, ekonomik, sanatsal, kültürel ve tarım ile hayvancılık noktasında geldiği noktaları paylaştı. AK Parti heyeti daha sonra konvoy şeklinde Moralılar ve Rahmiye köylerini de ziyaret etti.