İlçe müftülük vaazi Habil Keske'nin dualarından sonra AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve İlçe başkanı İbrahim Sayın, nar ile süslenmiş ay yıldızlı bayrak ve AK Parti logolu aşureyi ilk kepçelerle doldurarak dağıttı.

AK Parti İlçe başkanı İbrahim Sayın;" Muharrem ayı nedeniyle ilçe teşkilatımızla beraber aşure hayrını düzenledik. Aşure ayı İslami bir aydır. Hz. Hüseyin’in şehit edilmesinden dolayıdır. Aşure tarihçesi derindir, ancak milletimize bir ikramdır. Parti teşkilatı olarak bütün dostlarımıza, Akhisar halkımıza ikram ediyoruz. Milletimiz gelsin aşuremizden yesin, sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir;" Aşure günü, insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve sevgi duygusunu artıran bir gündür. Muharrem ayı herkes için hayırlara vesile olsun. Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenleyip bizleri bir araya getirdiği için AK Parti ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Aşure etkinliği programına AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri birçok partili ile vatandaş katıldı.