Haber Merkezi - Akhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı Kaymakam Kaan Peker, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Müdürlüklerini makamında ziyaret etti.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, başkan yardımcısı Feyyaz Eroğlu, Kadın kolları başkanı Şemsi Okur ve Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ile yönetim kurulu üyelerinin da katıldığı ziyarette Başkan adayı Hızlı; ev ziyaretleri ardından resmi kurumlara seçimler öncesi ziyarete başladıklarını dile getirdi.

Özel İdare Müdürü Mehmet Tekin'den köylere yapılan hizmetler hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Hızlı; köylere yönelik plan ve projeler için akademisyenler eşliğinde komisyon kurularak destek vereceklerini dile getirdi. Büyükşehir yasası ile birlikte artık Akhisar köylere de hizmet gideceğinin altını çizen Hızlı; tarım ve hayvancılık kültürünü geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Öte yandan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kaan Peker, tekrar aday olan Salih Hızlı'ya başarılar diledi. Akhisar'da tüm siyasi partilerle buluşarak seçim süreci hakkında değerlendirmeler yaptıklarının altını çizen Kaymakam Peker; demokrasi ortamında bir seçim geçmesi dileğinde bulundu.