Haber Merkezi - 2014 yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı muhtar ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Başkan Yardımcısı Feyyaz Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Adayı Salih Hızlı, Şeyhisa, Cumhuriyet ve Paşa Mahallesi Muhtarını ziyaret etti.

Akhisar şehir merkezinde bulunan 14 mahalle muhtarlarının istekleri doğrultusunda her muhtara tek tip bir mahalle muhtarlık binası yaparak destek olduklarına vurgu yapan Başkan Adayı Salih Hızlı; tüm muhtarı yaptıkları ve yapacakları projeler içerisinde ortak paydaş olarak gördüklerinin altını çizdi. Akhisar’da iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu süre zarfı içerisinde muhtarlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını dile getiren Hızlı; muhtarlarla sohbet ederek destek istedi. Salih Hızlı’nın başkanlık döneminde büyük destekler aldıklarını ifade eden muhtarlar Akhisar Belediyesi’nin her zaman kapısını açık bulduklarını dile getirerek seçim sürecinde Başkan Adayı Hızlı’ya başarılar diledi.