AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı ile Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Akhisar Sağlık Eğitim ve Kültür Vakfı (AK-SEK)’i ziyaret etti. Akhisar Belediyesi Sebzeciler ve Meyveciler İş Hanında bulunan AK-SEK Vakfı yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Adayı Hızlı, burada projelerini paylaştı.

Yerel seçimler öncesi tüm adayların iddiasını ortaya koyduğunu ve bunun sonucunda da Akhisar halkının tercihini yapacağını kaydeden Başkan Adayı Hızlı; Akhisar için hayırlı olmasını diledi.

Akhisar Belediyesi tarafından gösterilen ve verilen AK-SEK Vakfı hizmet binası için teşekkür eden Vakıf Başkanı Hüsnü Kahraman; hizmet binası yerlerinden memnun olduğunu, vakıf olarak ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak ayda 70 üniversite öğrencisine 100’er TL burs verdiklerini kaydetti. Akhisar Belediyesi tarafından Gölet alanına yaptırılan Amfi Tiyatro için de teşekkür eden Vakıf yöneticileri ellerinde bir proje olduklarını seçimden sonra Başkan Adayı Hızlı ile paylaşmak istediklerini dile getirdi. Arıtma Tesisi’nin de büyük bir proje olduğunu dile getiren Vakıf Başkanı Karaman, hayata geçirilen bu projeden dolayı teşekkür etti.

Akhisar’ın marka değerini 10 yılda yükselttiklerini dile getiren Başkan Adayı Hızlı, gelecek yıllarda bunun meyvesinin almaya başlayacaklarını iddia etti. Şehirdeki ürünlerin marka değerine katkısı üzerinden proje üretmeye çalıştıklarını dile getiren Hızlı; “marka değerini hesaplamadan, yapılan yatırımları para üzerinden hesaplayarak ucuz siyaset yapmamamız gerekiyor” dedi.