AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci ve Sendikacı Rıza Bahar’ın bu seferki durağı, AK Partili Belediye Başkanlarının görev yaptığı Ballıca ve Süleymanlı Beldeleri oldu.

Aday Adayı Rıza Bahar, ilkönce Süleymanlı Belde Belediye Başkanı Ali Velestin’i makamında ziyaret etti. Bahar’ı AK Parti Akhisar İlçe Yönetiminden Özenç Kaya, AK Parti Süleymanlı Belde Başkanı Ertan Tosun ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Bahar, Velestin’e Akhisar Belediye Başkan Aday Adaylığı için başarılar dileyerek sözlerine başladı. Ayrıca başkanlığı döneminde belde’de yaptığı hizmetler için Başkan Ali Velestin’e teşekkür ederek, Kendisinden ve Akhisar, Belde ve Köyler için hazırladığı projelerinden bahsetti. Bahar,daha sonra Süleymanlı Beldesinin sıkıntılarını en yetkili ağızdan dinlemek istediğini ifade etti.

Süleymanlı Belde Belediye Başkanı Ali Velestin, nezaket ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirip, kendisi gibi Akhisar İçin Aday Adayı olan Bahar’a başarılar diledi. Süleymanlı’da ekibi ile birlikte güzel hizmetler yaptıklarını ve başladıkları çoğu projeyi bitirdiklerini ifade etti. Süleymanlı ve çevresi ile ilgili bilgileri Bahar’a aktardı.

AK Partili Bahar, Süleymanlı’dan sonra Ballıca Belde Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı’yı ziyaret etti. Bahar’a Süleymanlı Belde Belediye Başkanı Ali Velestin ve AK Parti Süleymanlı Belde Başkanı Ertan Tosun’da eşlik ettiler.

Rıza Bahar, başkanlığı döneminde belde’de yaptığı hizmetler için Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı’ya teşekkür ederek, Kendisinden ve Akhisar, Belde ve Köyler için hazırladığı projelerinden bahsettikten sonra Ballıca Beldesinin sıkıntılarını öğrenmek istediğini belirtti.

Ballıca Belde Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı, bu nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu, Çıkmış olduğu bu seçim yarışında Bahar’a başarılarak dileyerek Başkanlığı döneminde Ballıca’ya yaptığı hizmetler ile Ballıca hakkında bilgiler verdi.