AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar, Ülkücü İşçiler Derneğini ziyaret Etti.

Akhisar Ülkücüler Derneği Başkanı Halil Alpay, ‘Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarınlar İçin’ mücadele verdiklerini, İşçi haklarını savunmak, korumak ve iyileştirmek için var olduklarını, Akhisar’da çok fazla işsiz olduğunu, bir çok kişinin çalışmak için Manisa yada İzmir’e gittiğini ve bu yüzden ailelerin parçalandığını bunun da bir sosyal yara teşkil ettiğini söyledi.

Alpay, Seçimlerde herkesin bir oy hakkının bulunduğunu, oy veren bölgelere hizmet verilmesinin, oy çıkmayan semtlere hizmet edilmemesinin doğru olmadığını, ifade etti.

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar, Akhisarlı olduğunu, Akhisar’da yaşadığını, Akhisar’ı sevdiğini söyleyerek sözlerine başladı. Bahar, Dernek, Oda, ve Sivil Toplum Kuruluşlarını gezerek Akhisar için hazırlamış olduğu projeleri anlattığını, bu arada gittikleri yerlerde istek, öneri ve şikayetleri dinleyerek notlar aldığını güzel bir Akhisar için herkesin fikrine ve projesine çok büyük önem ve ehemmiyet verdiğini söyledi.

Projelerinden bahseden Bahar, burada doğanların burada doyması için, Organize Sanayi Bölgesinin Genişletilip Manisa OSB’ye alternatif bir yer olmasının önünü açmak için çalışacaklarını, Dernekler arası işbirliğin önünün açılması noktasında birleştirici unsur olacaklarını ve de yapılması gereken hizmetler üzerinden belediyelerin siyaset yapamayacağının altını çizdi.

Bahar sözlerini, Allah nasip eder de bu görev bize nasip olursa, Akhisar’ımızı, Derneklerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Odalarımız, Muhtarlarımız, Esnafımız, Bayanlarımız, Öğrencilerimiz, Gençlerimiz ve halkımız ile birlikte yöneteceğiz diyerek tamamladı.

Akhisar Ülkücüler Derneği Başkanı Halil Alpay ise AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar’ın ziyaretinden Dernek olarak mutlu olduklarını, bu sürecin herkes için hayırlı olmasını söyledi.