AK Parti Akhisar Yönetim Kurulu Üyesi Nefise  Şükran Füzün ve AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkan'ı Arzu Kokaz ve Yönetimi  Akkocalı, Yeniceköy, Tütenli Mahallelerini ve Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Anneler gününü kutladı.

Huzurevi ziyareti sırasında ABZED Başkanı Cem Bayrak tarafından getirilen pastada kesilerek ikramda bulunuldu.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Bugün Teşkilatımız ile birlikte hem mahalle hayırlarına katılıyoruz hemde en kıymetlimiz Annelerin Anneler Gününü Kutluyoruz Annelerin, hayatın birer mucizeleri olduğuna dikkat çeken Şenyiğit,
“Tarifi imkansız bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, yaşamları boyunca en büyük destekçimiz olan, hayatımızın mucizeleridir Başta Şehid Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerin Anneler Gününü Kutlarım''dedi

Duygulu anların yaşandığı ziyarette, annelerin 365 gün hatırlanması gerektiğinin altını çizen AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Şükran Füzün ''Sayın Başkan'ımız İsmail Hakkı Şenyiğit önderliğinde yapılan program çerçevesinde bugün Mahallelerimizde ki ve Huzurevindeki Annelerimiz ile buluşuyoruz.Hayır dualarını alıp hep yanlarında olduğumuzu yineliyoruz Başta Şehit annelerimiz olmak üzere Tüm Annelerin Anneler Gününü Kutlarım '' dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkan'ı  Arzu Kokaz  “Köylerimiz ve Huzurevinde elimizden geldiğince annelerimizi ziyaret ettik. Anneyi cenneti ayakları altına serecek kadar kutsal sayan dinimiz onları üzmemek ve onlara iyi davranmamız konusunda uyarmaktadır. Bende bir anneyim ve anneler gününde hatırlanmanın ne demek olduğu çok iyi bilirim. Başta Şehit Anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.