Haber Merkezi - AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı olarak, yaklaşık Yedi aydan beri seçim çalışmalarımızı sürdürdük. Gittiğimiz yerlerde Akhisar merkez başta olmak üzere belde ve köyler için hazırlamış olduğumuz projelerimizi anlatmaya çalıştık.

Aday adaylık süreci içerisinde, bana İnanan, destek olan çok değerli EKİP arkadaşlarıma, her daim yanımda olan aileme, dostlarıma, Dua'larıyla yalnız bırakmayanlara, teşkilat mensuplarımıza, Dernek, Oda, Vakıf, Kulüp ve sivil toplum kuruluşlarımıza, kanaat önderlerimize, Daire amirlerimize, Esnaflarımıza, Muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, hemşerilerimize, kısacası burada adını sayamadığım fakat bu süreçte bize gönlünü, yüreğini açan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.
Süreç içerisinde Genel Merkez kriterlerini yerine getirdik diye düşünüyorum.

Kader noktasında nasibimiz de adaylık yokmuş. Yaptığımız ziyaret ve konuşmalarda, Hatamız olduysa herkesin haklarını helal etmesini isterim.

Akhisar’a hizmet için yola çıkan ve aday adayı olan diğer arkadaşlarımla da, saygı, sevgi, kardeşlik ve nezaket çerçevesinde, bir süreç geçirdiğimize inanıyor, onlara da hassaten Teşekkür ediyor ve arkadaşlarıma bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diliyorum.

Seçim çalışmalarımız süresince, Biz hizmete hazırız, görev bizim dışımızda bir arkadaşımıza verilse de bizler aday arkadaşımıza destek olmaktan geri durmayacak, bilgi, birikim, cesaret ve tecrübelerimizi onunla paylaşmaktan çekinmeyeceğiz dedik.

30 Mart 2014 yerel seçimler için Adayımız olan Sayın Salih Hızlı beyefendiye Adaylığının Akhisar ve şahsı için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bundan böyle kapı kapı gezerek seçimde zaferle çıkmak için 30 Mart akşamına kadar durmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu seçimlerden de inşallah vatandaşımızın desteği ile tekrar zaferle çıkacağız." dedi.