Dağlar öncelikle Ak Parti Soma İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye meclis üyeleri tarafından Mustafa Dağlar ve ekibi çok sıcak bir şekilde karşılandı.

Mustafa Dağlar yaptığı ziyaretde öncelikle kendisini tanıttıktan sonra "Bugün burada bizi bu kadar sıcak bir şekilde karşıladığınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim. Artık seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki seçim çok önemli bir seçim. Allahın izni ile biz Ak Parti olarak hem Soma'da hem Manisa'da hemde Türkiye'de bu seçimlerden yine zaferle çıkacağız. Bunu için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Gece gündüz çalışmaya ve çoğu zaman sabahlamaya hazırız. Zaten Ak Parti'mizin tüm teşkilatları her seçimde yoğun tempoyla çalışmaya alışıklar. Bu nedenle bu yoğunluk bizim için zor olmayacaksada bu seçimde daha fazla çalışmalıyız. Çünkü Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi 400 milletvekili arkadışımızı meclise göndermeliyiz. Bu boynumuz borcu, bu daha güçlü Türkiye için gerekli. Ve ben çok kıymetli arkadaşlar bunun için yola çıktım ve hep beraber gerek Soma da, gerek Akhisar'da gerekse tüm Manisa'da tarihi bir rekora imza atmak için çok az kaldı. Gördüğüm kadarıyla Soma Teşkilatı fazlasıyla bu göreve hazır. Ben uzun yıllar Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanlığı yaptım. Bu münasebetle Soma'daki tüm derneklerle çok güçlü bağlarımız var. Sizlerden sonra Soma Ertuğrul Gazi ve Soma Dursunbeyliler Derneklerini de ziyaret edeceğim. Ben sözlerime burada son veririken Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sorusu olan varsa alabilirim. Hayırlı günler diliyorum.”dedi. 

Mustafa Dağlar  daha sonra Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.İlker Çokböz ve Yönetimini, Sağlık Sen Soma İlçe Temsilciliğini ve Sağlık Sen Başkanı  Gökhan Gürbüz'ü ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretde Başhekim ve Sağlık Sen Başkanı Mustafa Dağlar'a başarılar diledi. Sağlık Sen Başkanı Gökhan Gürbüz "Mustafa Bey Sağlık Sen'in Akhisar İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde birlikte çok güzel hizmetlerde bulunduk. Uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımız var. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bu görevi layıkıyla yapabilecek donamıma sahip bir arkadaşımızdır. Bugün bizleri ziyaret ettiği içinde çok mutlu olduk. Her türlü desteği vermeye hazırız. Yolun açık olsun" diye sözlerini tamamladı.

Mustafa Dağlar ve ekibi Soma ziyaretleri sonunda Soma Maden Şehitliği'nide ziyaret ederek şehitler için fatiha okudular ve bir daha böyle acılar yaşanmaması için Allah'a dua ettiler.