Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Abdurrahman Yılmaz, medyada çıkan Akhisar AK Parti Belediye başkanı iddialarına yönelik bir basın açıklaması yayınladı.

Çok seviyeli bir şekilde 4 Mayıs'ta yapılan ATSO seçimlerinde başkanlığa seçildiğini ve Akhisar'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan ATSO'da verdiği sözler ve çok ciddi projelerin olduğunu belirten Yılmaz, "bu sebeple, habere konu olan Ak Parti Akhisar Belediye Başkanlığı adaylığını, diğer siyasi partilerden teklif geldiği zaman düşünmediğimi söylediğim gibi şimdi de düşünmediğimi belirtmek istiyorum" dedi.

ATSO Başkanı Abdurrahman Yımaz'ın basın açıklaması şu şekilde; "Öncelikle saygı, sevgi ve muhabbetlerimle kamuoyunu aydınlatmak isterim ki,

Son günlerde yerel basın ve internet medyasında Ak Parti Akhisar Belediye Başkanlığı adaylığı için ismim telaffuz edilmektedir.

Hepinizin de bildiği gibi 04 Mayıs 2013 tarihinde ATSO seçimleri yapıldı. Çok seviyeli ve heyecanlı geçen bu süreçte üyelerimizin büyük çoğunluğunun desteğini ve teveccühünü alarak ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendim. Bunun yanı sıra 1Ağustos 2013 tarihinde yapılan TOBB Genel Kurulu’nda 181 Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil eden 30 kişilik TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildim.

Akhisar’ımızın ticari ve ekonomik boyutta en büyük sivil toplum örgütünün başkanı olarak üyelerimize ve şehrimize hizmet etmek için verdiğimiz sözler ve çok ciddi projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek ve üyelerimize söz verdiğimiz gibi farklı bir yönetim anlayışı ve organizasyonu için daha yolun çok başındayız.

Bir şehre hizmet etmenin farklı yöntemleri vardır. Siyaset kurumu halktan aldığı güvenle ülkemize ve şehrimize hizmet için çok önemli bir kurumdur.

Ancak yaşadığımız bu süreçte ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak üyelerimize ve şehrimize diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte el ele ve hep beraber yapacağımız çok önemli hizmetlerimizin olduğunu düşünüyorum. Gerek Organize Sanayi Bölgesi gerek kendi üyelerimizin ve gerekse Akhisar’ımızın çok değerli esnafına yönelik olgunlaşmış projelerimizi çok yakında değerli, hemşehrilerimle paylaşacağım.

Bu sebeple, habere konu olan Ak Parti Akhisar Belediye Başkanlığı adaylığını, diğer siyasi partilerden teklif geldiği zaman düşünmediğimi söylediğim gibi şimdi de düşünmediğimi yukarıda saydığım gerekçelerden dolayı belirtmek istiyorum."